”Landsförrädare” – så förstördes Sverige av globalister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

En mörk framtid väntar Sverige om inte invandringen och islamiseringen stoppas. Det hävdar företagaren och författaren Arne Weinz, som skrivit en dystopisk bokserie om Sverige. Det pågår redan ett ”lågintensivt krig” i landet. Bakom utvecklingen ligger media samt politiker från höger och vänster som alla går ”globalisternas” ärenden. Det är mer eller mindre omöjligt att göra karriär inom politik eller media idag utan att ”svära trohet” åt dessa globala makter, menar han. Samtidigt pågår en ”enorm hjärntvätt” av folket.
– Världen har blivit galen, säger Arne Weinz i en ny intervju med Swebbtv.

Enligt författaren Arne Weinz befinner sig Sverige i ett lågintensivt inbördeskrig. Detta till följd av massinvandring och islamisering.

Han har skrivit en dystopisk bokserie om hur Sverige i framtiden attackeras av islamister, där Muslimska Brödraskapet spelar en huvudroll. Det regelrätta kriget börjar år 2027.

Med romanerna vill han varna svenskarna vad som väntar – i verkligheten.

– Det har blivit värre än jag befarade, och det går fortare. Man kan titta på övriga Västeuropa. I Frankrike finns redan vapenskrammel och hot från militärapparaten. Det är inte helt osannolikt att vi ser en statskupp i Frankrike inom nåt år för att skydda landet från islamisering, säger han.

Och islamisterna ser Sverige som ett lätt byte.

– De har som ambition att erövra Västeuropa och de betraktar Sverige som den lägst hängande frukten, alltså enklast att erövra. Och det beror väl på att svenskarna inte har någon försvarsvilja, ingen insikt att detta är farligt samt att vi knappt har någon militär.

I Weinz böcker kommer Ryssland till Sveriges undsättning för att bekämpa islamisterna, då svenskarna inte själva kan hantera situationen med en så dålig försvarsmakt. Han påpekar att det är mycket anmärkningsvärt att regeringen Reinfeldt monterade ned det svenska försvaret.

– Hur tänkte man? Det är väldigt märkligt.

Arne Weinz är mycket kritisk till mångkulturen.

– De enda samhällen som över tid fungerar är majoritetssamhällen, där de andra grupperna är medvetna om det och anpassar sig till det. Samhällen där det finns två eller flera grupper som konkurrerar om makten faller alltid sönder i konflikter.

Enligt Weinz är islam det stora problemet, eftersom där inte sker någon integrering.

– De bygger parallella samhällen och parallella strukturer, även om det finns enskilda muslimer som vill bli västerlänningar.

Och Socialdemokraterna har varit drivande i denna islamisering, hävdar Weinz, vilket han menar är att jämföra med ”landsförräderi”.

– De har raderat vårt rättssamhälle och vårt trygga fina Sverige. De har destabiliserat landet, som tidigare var ett av de mest stabila i hela världen.

Men den svenska så kallade högern är knappast bättre.

– Man tycker ju att oppositionspartierna borde ha reagerat på Socialdemokraternas förbund med dessa grupper. Men det är inte så starka reaktioner. Regeringen Reinfeldt gick ju globalisternas ärenden och blev sedan rikligt belönade. Det är väldigt tyst.

Weinz påpekar också att många svenska politiker ingår i globalistiska grupper som Bilderberg, som han menar har ett intresse av att göra Europa mångkulturellt.

– Det som händer i Bilderberggruppen är att politikerna får en linje hur de ska agera. Samtidigt får de uppbackning och garanteras framgång. Alla är lojala med globalismen, EU och Bryssel. Även Sverigedemokraterna har ju lagt ned sitt motstånd mot EU-medlemskap. Alla går globalisternas ärenden. EU får mer och mer makt, säger Arne Weinz och fortsätter:

– De flesta politiker har insett att karriären kräver att man lägger handen på globalisternas bok och svär trohet till dem. Det är svårt att göra karriär annars. Detsamma gäller om man jobbar inom media. Det är bara alternativmedier som vågar kritisera vad som sker.

Enligt Weinz är ”The Great Reset” och FN:s ”Agenda 2030” samma sak. Och egentligen är det en täckmantel för en ny form av kommunism, där ”du inte ska äga någonting men ändå vara lycklig”, vilket alltså är World Economic Forums framtidsutsikt om hur världen kommer se ut år 2030: ”You’ll own nothing, and you’ll be happy.”

– Klimathysterin bestämdes redan på 1970-talet av Romklubben, globalisternas klubb. Man skulle använda klimatet för att skrämma upp folk. Det är ett gammalt knep.

Men varför vill politikerna omstöpa hela Europa med invandring?

Globalisterna ser Europas nationalstater som ett hinder mot deras mål, menar Weinz, eftersom självständiga nationer kan fatta egna beslut som går emot den globala agendan.

– Därför vill man slå sönder dem, säger han.

Globalisterna har enorma rikedomar och kontrollerar även media, enligt Arne Weinz.

– De betraktar sig själva som övermänniskor och vill forma världens framtid.

Det hela kommer sluta i framtida inbördeskrig i europeiska länder. Inte bara i de fiktiva böckerna, utan i verkligheten. Och Europas framtid beror på vilken sida som vinner.

– Islamiseringen av Västeuropa är ett fruktansvärt hot, men det är det få som har förstått.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program