Läkargrupp: ”Nu får det vara nog” – vaccinet måste stoppas

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Nu får det vara nog. Bevisen är ”överväldigande” för hur farligt ”covidvaccinet” är, skriver Läkaruppropet i ett nytt inlägg i sociala medier. Sprutorna borde aldrig ha injicerats i ”en enda levande människa”, hävdar man.

Det är den svenska läkar- och forskargruppen Läkaruppropet som nu på nytt kräver att det så kallade vaccinet mot covid-19 stoppas.

Enligt gruppen finns det idag ”överväldigande” bevis för hur potentiellt farligt det är.

”Nu får det helt enkelt vara nog. Bevisen är överväldigande. Tre gedigna vetenskapliga studier från de senaste tre månaderna visar ovedersägligt att dessa biovapen aldrig borde ha injicerats i en enda levande människa”, skriver man på X och återger sedan dessa studier.

En studie visar, skriver man, att dödligheten för varje vaccindos är 0,126 procent, eller en avliden per 794 vaccindoser samt att sprutorna sannolikt lett till 17 miljoner covidvaccindöda.

Vidare hänvisar man till en annan studie som, enligt Läkaruppropet, visar att 47 procent av de som fått två doser covidvaccin hade ökad förekomst av glukos i hjärtat ”vilket är ett tecken på att celler i hjärtat behöver extra energi och att hjärtmuskeln är stressad eller skadad”.

”Hur kommer hjärtats funktion att utvecklas för de 47 procent som i denna studie hade tecken på hjärtmuskelskada”, undrar man.

Slutligen hänvisar man till en färsk studie som, skriver Läkaruppropet, visar att det blir fel i 25-30 procent av de miljontals celler som producerar spikprotein till följd av mRNA-vaccinet.

”Det blir inte sars-cov-2–spikprotein, utan någonting helt annat. Det skapas helt artificiella och nya proteiner i kroppen. Miljoner defekta protein. Varje dag. I månader. Vad detta får för påverkan i den enskilda människans kropp har vi inte heller någon aning om. Ingen vet. Ingen”, påpekar Läkaruppropet i sitt inlägg.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program