Läkaren om covid: ”Detta är ett krig – och tyrannerna vet att slutet är nära”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Bild: Facebook

Läkaren Vladimir Zelenko, som gjort sig känd som en stark kritiker till den etablerade covidhanteringen, varnar nu för att USA håller på att förvandlas till en ”totalitär tyranni”.
– Våra barns frihet hänger på vad vi gör nu, hävdar han i ett klipp på Facebook.

Den ukrainsk-amerikanske läkaren Vladimir Zelenko fruktar nu för sitt liv på grund av den starka kritik han riktat mot de amerikanska myndigheternas sätt att hantera covid-19.

Han har bland annat varnat för att ta det så kallade vaccinet mot viruset. Han ska själv framgångsrikt ha behandlat hundratals patienter med andra läkemedel än vaccinet, har han tidigare berättat.

Massvaccineringen mot viruset har blivit ett så stort misslyckande att det officiella narrativet kring smittan håller på att rämna, enligt läkaren. Och därför är nu staten desperat.

– Regeringen är desperat. Tyrannerna vet att slutet är nära. Så de kommer försöka sig på fullständig totalitär tyranni, och tysta röster som mig. Min hälsa är bra. Så om jag dör eller försvinner så har det inget med något sådant att göra. I så fall är det ett mordförsök på sanningen, säger han i ett klipp som han publicerade igår och fortsätter:

– Man kommer nu försöka straffa mig och andra likasinnade läkare genom att frånta oss våra läkarlicenser, svartmåla oss och så vidare.

Enligt Vladimir Zelenko har covidpandemin utvecklats till ett ”inbördeskrig” för frihet. Men han uppmanar inte någon att använda våld som motstånd, är han noga att påpeka.

Samtidigt skräder han inte sin kritik mot den amerikanska regeringen.

– Min förfrågan till andra läkare och till alla er som lyssnar: gå i rakt motsatt riktning. Res er. Detta är ett inbördeskrig för frihet. På ett icke-våldsamt sätt. Vi behöver civil olydnad. Vi måste säga nej till den sinnesslöa marionetten i Vita huset och till alla dessa tyranniska lögner. Det är dags att du reser dig upp om du vill att dina barn ska få leva i frihet. Våra barns frihet hänger på vad vi gör nu. Jag uppmanar inte till våld, utan till civil olydnad, säger han i filmen.

– Motsätt er dagens regering, som är en fiende till folket och hela mänskligheten, hävdar Zelenko.

Vladimir Zelenko har många anhängare på nätet och hans klipp åskådliggör den polarisering som finns i USA gällande covidviruset och myndigheternas hantering av det.

Joe Bidens administration har tagit till hårdare och hårdare regler mot smittan, däribland en vaccinationslag som skulle tvinga företag att få sina anställda vaccinerade. Lagen stoppades dock i november av en federal domstol, då den kan bryta mot landets grundlag. Även i New York City har det demokratiska styret med borgmästaren Bill de Blasio i spetsen försökt införa vaccintvång för privatanställda, trots att 90 procent av invånarna redan tagit vaccinet.

I Florida, som styrs av republikanen Ron DeSantis, har man i stället förbjudit vaccintvång.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program