Läkare: ”Vaccinerade” kroppar behöver övervakas i 15 år

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De så kallade covidvaccinen är så potentiellt farliga att de behöver övervakas i kroppen i minst fem till 15 år. Det hävdar den amerikanska läkaren i Peter McCullough i Infowars.

Det är den världsberömda kardiologen Peter McCullough som nu varnar för att det så kallade covidvaccinet under lång tid framöver kan drabba de som tagit det.

Man behöver övervaka detta i minst 5-15 år.

– Covidvaccinen har tyvärr haft en långvarig effekt i kroppen, säger McCullough.

– Vaccinen behöver övervakas i människokroppen i minst fem till 15 år. Nu har det gått tre år sedan många människor tog sprutorna. I klinisk praktik ser jag nya blodproppar, myokardit eller hjärtskador. Vi hör om nya hjärtstillestånd hos personer som tidigare mådde bra och det enda som finns i bakgrunden är covid-19-vaccinet.

Antalet dödsfall och skador efter sprutorna är stora, förklarar han.

– Död har totalt sett ökat avsevärt i varenda dödssregister inklusive i alla försäkringstekniska uppgifter, fortsätter den amerikanska läkaren. Det kan variera från 15 procent till 20 procent. Det här är enorma dödlighetssiffror. Cancer har ökat i varje enskilt cancerregister och nu har vår grupp avslöjat nyheten att det bästa sjukvårdssystemet i USA – Medic One-systemet i Seattle där de har perfekta data – rapporterar en 25 procentig ökning av hjärtstillestånd i Seattle, i och med att vaccinet rullades ut. 98 procent av befolkningen tog vaccinen i Seattle. Så vi vet att de är den mest vaccinerade befolkningen i USA och hjärtstoppen skjuter i höjden.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program