Läkare uppmanar svenska politiker att stoppa sprutorna: ”Vi behöver en utredning”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade vaccinationen mot covid-19 bör stoppas i väntan på en noggrann utredning. Det svarade den brittiska specialistläkaren och gästprofessorn i evidensbaserad medicin Aseem Malhotra på en fråga under den stora covidkonferensen i Oslo i helgen. Frågan ställdes av Partiet MoD:s ordförande Andreas Sidkvist, uppger partiet på sin Facebook. Malhotra påstår bland annat att minst 1 av 800 får en allvarlig biverkning och att detta är något som ”aldrig tidigare skådats”.

Det är den brittiska kardiologen Aseem Malhotra som nu uppmanar Sveriges politiker att stoppa det så kallade covidvaccinet.

Han anser att substansen gör skada och att det i stället bör initieras en utredning.

– Mitt budskap till svenska politiker och hälsomyndigheter, baserat på min egen forskning, är att covid-mRNA-vaccinen behöver suspenderas omedelbart i väntan på en utredning.

Enligt Malhotra finns det i princip ingen nytta av läkemedlet. Dödligheten från senare covidvarianter är inte värre än influensan, hävdar han.

Läkemedlet är dock inte säkert, menar kardiologen.

– Den absoluta risken för skada är något aldrig tidigare skådat. Minst 1 av 800 får en allvarlig biverkning. Det är förmodligen ännu fler. Bara utifrån detta bör vaccinet stoppas. Vi måste påbörja en utredning om hur det kunde gå så här fel.

En del organisationer stödjer ännu vaccinationen på grund av ”partisk och korrupt information från läkemedelsindustrin”, fortsätter han.

– Deras enda intresse är vinster för sina aktieägare, inte att erbjuda den bästa behandlingen. Och detta är själva roten till problemet, säger Malhotra.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program