Läkare: ”Shedding” ett verkligt hot

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det verkar som att ”covidvaccinen” kan ta sig från vaccinerade till ovaccinerade. Det hävdar den berömda specialistläkaren Peter McCullough, som hänvisar till olika forskningsresultat, i en intervju med The John-Henry Westen Show på Lifesite.

Det är den världsledande kardiologen Peter McCullough som i flera intervjuer nu säger att ”shedding” från de så kallade covidvaccinen, alltså att mRNA-vaccinet på något sätt kan sprida sig – utsöndras – från vaccinerade till ovaccinerade, tycks vara verkligt – tro det eller ej.

– Shedding av den genetiska koden är det mest oroande. De flesta som inte tog vaccinet gjorde inte det på grund av en anledning. De ville inte ta vaccinet. Nu finns det ett hot mot dem att vaccinet tar sig in i deras kroppar via shedding, säger han.

McCullough hänvisar till olika studier.

Han nämner bland annat kyssar, sexuell kontakt och bröstmjölk som möjliga vägar för vaccinet. I september kom en studie som påvisade spår av mRNA-vaccinen i mänsklig bröstmjölk.

När det gäller ”svett”, andning och tillfällig kontakt är läget oklart, enligt McCullough.

– Men vätskekontakt, säkert. Så vad ska ett par, där den ena tagit vaccinet och den andra inte, göra? Hur länge ska de till exempel avstå från sex? Jag brukade säga 30 dagar, men utifrån dessa studier… En ny studie hittade mRNA:et i lymfkörtlarna i flera månader efteråt. Så det tar sig inte ut ur kroppen. Mitt svar är minst 90 dagar. Jag vet inte hur länge. Men jag tycker det är oroväckande att det aldrig påvisats att de här vaccinen lämnar kroppen.

Peter McCullough talar även om ”shedding” i en annan intervju HÄR.

– Det verkar som att svaret är ja, säger han där gällande om shedding är något verkligt. Det har aldrig påvisats att mRNA-vaccinen verkligen lämnar kroppen. Det ser ut som att de är permanenta, detsamma gäller spikproteinet som de tillverkar.

Han diskuterar ämnet i ytterligare en intervju HÄR.

Swebbtv har tagit upp frågan om shedding i ett tidigare program:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program