Läkare: ”Pandemin” drevs av LIVSFARLIGA LÖGNER

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Pierre Kory i Stockholm. Foto: Swebbtv

Finansiella intressen och läkemedelsindustrin har skaffat sig så enormt mycket makt att de kan konstruera en egen verklighet, där potentiellt farliga ”vaccin” prackas på världens folk samtidigt som fungerande behandlingar förbjuds och svartmålas. Det gick att behandla covid tidigt under den så kallade pandemin, förklarar läkaren Pirre Kory, men i stället fick de folk att ”tro på lögner som kommer skada dig” och ”döda dig”, säger han.

Det var i sitt tal under Exit WHO-demonstrationen i Stockholm i oktober som den amerikanska läkaren Pierre Kory gav sin definition av propaganda.

Han beskriver det som berättelse eller budskap som får dig att tänka eller agera på ett visst sätt.

– Man måste förstå hur de koordinerar de här lögnerna och makten de har att kommunicera dem, säger Pierre Kory. Kom ihåg, att nästan allt av det här är subliminala budskap. De vill att du ska tänka eller agera på ett eller annat sätt. Det är bokstavligen tankekontroll. Och de får dig att tro på lögner som kommer skada dig. Dessa lögner kommer döda dig.

Verkligheten vändes upp och ner. I stället fylldes alltså narrativet av lögner, menar han.

Under covid upptäckte Kory att han lever i ”en värld av lögnare” som blivit ”fullständigt galen”.

Han förklarar att läkare tidigt under covid förstod att det var en sjukdom som gick att behandla. Ivermektin var ett effektivt läkemedel mot covid-19. Så det svartmålades och stoppades.

– Att tro att ett av historiens säkraste läkemedel som faktiskt kan behandla den här sjukdomen egentligen är ett farligt sådant som du inte borde använda, har gjort att miljoner människor runt om i världen dött. Så detta är allvarliga saker.

– Det är därför jag är här idag. Och jag kommer dyka upp varje gång någon frågar, varje gång jag kan. Jag kommer slå tillbaka, för propagandans enda fiende är sanningen och sanningssägare. De kommer efter oss men jag står ännu här och jag kommer fortsätta.

Läs fler Swebbtv-vaccinartiklar HÄR.
Lyssna på klipp HÄR.
Lyssna på hela talet HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program