Läkare kopplar autism till barnvaccination

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det kan finnas en koppling mellan ökad autism och ökad barnvaccination, säger den berömda amerikanska läkaren Peter McCullough under en föreläsning.

Det är i ett anförande vid Art of War som den världensberömda kardiologen Peter McCullough gör en koppling mellan ökad autism och ökad barnvaccination.

Det kan åtminstone vara en förklaring, menar han.

– Autism var en av 10.000 när jag var ett barn. Nu är det en av 36, säger han. Det är den största epidemin av barndom i amerikansk historia. Autism står i brand just nu. Visst, vi har mer undersökningar och hittar fler.

Men det förklarar inte allt, anser läkaren.

– Vad vi vet är att det verkar vara associerat med det växande barnvaccinsprogrammet, fortsätter han. När jag var barn, som du kan se, var det tre sprutor, 1960. Idag möter barn 108. Vid ett av besöken mellan ett och två år ges totalt 13.

– Och det har visat sig tydligt att om ett barn blir sjukt av en stor omgång sprutor och får ett anfall, så är det ungefär 40 procents risk att hjärnan skadas och att de utvecklar autism.

– Det finns nu 200 studier som kopplar överdriven vaccination i barndomen till autism. Det finns andra faktorer, ingen vet säkert.

Vidare påpekar han att det finns en tydlig koppling mellan autism och könsdysfori.

Se kortare klipp HÄR.
Se hela HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program