Läkare: Kontaminerat ”vaccin” sprutades in i miljarder människor

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det ”covidvaccin” som spreds till miljarder människor använde inte samma process som i de första testerna. Processen ändrades för att kunna massproduceras, hävdar läkaren Ryan Cole i Epoch Times American Thought Leaders.

Vaccindoserna som gavs i de första testerna gjordes inte på samma sätt som de som senare distribuerades till allmänheten.

Det säger nu den amerikanska läkaren Ryan Cole i en intervju med Epoch Times Jan Jekielek.

Det skedde ett stort byte, förklarar han.

Den första processen testades på 40.000 människor. Men för att kunna producera substansen till miljarder människor bytte man till en annan process, som knappt testades, på cirka 250 personer. Därmed fanns det ingen stor data för att upptäcka vaccinskador.

– Vi gjorde försöken med denna mycket kontrollerade syntetiska process. I sista minuten smög vi under radarn och sa, men vi kommer göra alla andra med något som vi knappt testat. Och sedan var det detta som rullades ut i miljarder människors armar, säger Ryan Cole i Epoch Times.

Den senare processen renades inte, menar han.

Enligt Cole skulle DNA-kontamination kunna förklara ökningen av cancer, autoimmuna sjukdomar och blodproppar efter ”vaccination”.

– Detta förklarar många av de verkligt konstiga saker som sker i människokroppen som vi ser när det gäller blodproppar, autoimmun sjukdom och cancer, eftersom vi ändrar signaler inom celler, fortsätter han. Mänskliga celler är avsedda att skapa mänskliga proteiner. Mänskliga celler var inte avsedda att skapa främmande proteiner. När vi programmerar människors celler för att göra saker som de inte ska göra, kan de spåra ur, de kan mutera och de kan bli en måltavla för vårt eget immunsystem att attackera oss själva.

– Min stora oro är det faktum att miljarder människor över jorden har fått en produkt som var öppet förorenad med något som inte borde ha varit i produkten.

Och det märkliga är också, påpekar läkaren, att om man till exempel köper kött i matbutiken som visar sig vara förorenat skulle det dras tillbaka från hyllorna omedelbart. Likaså skulle en bristfällig spjälsäng plockas bort från marknaden om ett par barn dog av den.

Men detta skedde inte med ”vaccinet”. Tvärtom.

– I stället har vi injektionsflaskor som sprutas in i miljarder människor med känd förorening, vilket erkänts av den kanadensiska hälsoreglerande myndigheten.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program