Läkare: ”Eliten” vill att vi ska vara ”ohälsosamma slavar”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Covid var en ”pandemi av rädsla”. Det säger den australienska läkaren Ian Brighthope till journalisten Efrat Fenigson. Men det handlar om mycket mer än bara covid, och går flera generationer tillbaka. Det handlar om ett ”totalt korrupt” system som styrs av en ”elit” som vill att den stora massan ska vara ”ohälsosamma slavar”. Särskilt människor i väst lever i ett system som de inte borde leva i, påpekar han.

Var covid en pandemi? Den frågan ställer journalisten Efrat Fenigson till den australienska professorn och läkaren Ian Brighthope.

– Det var en pandemi av rädsla, svarar Brighthope. En absolut pandemi av medicinsk misskötsel, inte bara på senare tid, utan över det senaste antalet generationer.

– Och en total brist på riktig sjukvård för hela samhället.

Men det handlar alltså inte bara om hur covid sköttes, utan om ett mycket större korrupt system som styrs av en elit som rentav vill att människor ska vara ohälsosamma.

– Jag talar om industrialiserade, västerländska nationer, fortsätter Ian Brighthope. De har ingen aning om vad de har gjort med hälsan hos den mänskliga befolkningen. Fyller oss med socker, vitmjölsprodukter, alkohol, en hel rad kemikalier i vår näringskedja, ultrahögt processade livsmedel. Mat med tomma kalorier, livsmedel utan nivåer av näringsämnen som kommer skydda oss mot cancer, hjärtsjukdomar, stroke, diabetes, autoimmuna sjukdomar etc.

– Vi lever på ett väldigt obalanserat sätt. Och detta inte bara ur ett fysikaliskt perspektiv utan likaså psykologiskt och andligt. Och den skada som eliten har orsakat i syfte att tjäna pengar, kontroll, makt och för att vidmakthålla sin ställning, vilket är att hålla kvar oss som ohälsosamma slavar i ett system som vi inte borde leva i.

Systemet är ”totalt korrupt”, påpekar han.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program