Krig med Ryssland blir en ”apokalyps”, lyder varningen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sveriges maktelit försöker få svenska folket att förbereda sig för ett kommande krig. Men detta är ett farligt mantra som kan leda till ”apokalyps”, varnar nu Rysslands tidigare president Dmitrij Medvedev. Ett krig med Ryssland kommer nämligen inte innebära ett skyttegravskrig utan ett krig med ballistiska missiler och kryssningsmissiler ”med speciella stridsspetsar”, skriver han på Telegram. Det blir ”slutet på allt”.

Nato säger nu öppet att man förbereder för en konflikt med Ryssland. Kriget kan komma inom de närmaste 20 åren.

Även i Sverige vill politikerna göra folket redo för ett kommande krig.

Men sådant prat är farligt, varnar nu Rysslands tidigare president Dmitrij Medvedev för.

Europas ledare ”ljuger cyniskt för sina medborgare” om verkligheten, enligt Medvedev.

Och ett krig mellan Nato och Ryssland kommer inte genomföras i skyttegraven med artilleri, pansarfordon och drönare, påpekar han.

Det kommer inte bli som Rysslands ”speciella militära operation” i Ukraina.

Nato är ett ”enormt militärblock” vars befolkningar uppgår till nästan en miljard människor med en total militär budget som kan nå en och en halv biljon dollar, konstaterar han.

På grund av Natos gigantiska militära potential ”kommer vi helt enkelt inte att ha något val”, skriver Dmitrij Medvedev och fortsätter:

”Svaret kommer vara asymmetriskt. För att skydda vårt lands territoriella integritet kommer ballistiska missiler och kryssningsmissiler med speciella stridsspetsar att användas. Detta är baserat på våra doktrinära militära dokument och är välkänt för alla. Och detta innebär en bokstavlig apokalyps. Slutet på allt”.

”Därför bör västerländska politiker berätta den bittra sanningen för sina väljare och inte behandla dem som hjärndöda idioter. Förklara för dem vad som verkligen kommer hända och inte upprepa det bedrägliga mantrat om beredskap för krig med Ryssland.”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program