Swebbtv Kryssningskonferens 30 september till 1 oktober 2023

Passa på att mingla och träffa gamla vänner eller skapa nya kontakter med likasinnade på Swebbtvs Höstkonferens som går av stapeln på Viking Lines Cinderella!

Samling i Vikingterminalen kl 14.00 för ombordstigning kl 15.00 (early boarding).Vi inleder med en smörgås och något att dricka i konferensavdelningen när vi kommit ombord.

Därefter vidtar konferensen och sedan en gemensam middagsbuffe lördag kväll med god mat och dryck. Morgonen efter serveras frukost före fortsättningen av konferensen som avslutas med gemensam brunch.

Bussanslutning finns från många platser i Sverige se länk nedan. Båten avgår från Stadsgårdskajen i Stockholm. Det är också möjligt att ta med bilen ombord.

OBS! Glöm inte att medta giltig identitetshandling! (Krav från rederiet.)

Agenda för konferensen: (Alla tider svensk tid)

Lördag 30 september:

14.00  Samling i Viking Lines terminal i Stadsgården den 30 september kl 14.00 för att ta emot biljetterna. Du får biljetten från Swebbtv-personal i avgångshallen. Vi står vid vår flagga vid vårt biljettbord.

OBS! Biljetter som inte lämnats ut före kl 15.00 vid Swebbtvs bord i avgångshallen kan hämtas i Viking Lines incheckning i avgångshallen. Du som missar den tidiga ombordstigningen kl 15.00 kan  gå ombord kl 16.00 ca.

Ni som vet med er att ni anländer med buss eller annan anslutning efter kl 15.00 meddela detta till epost konferens@swebbtv.se

15.00 Early boarding. Vi går ombord i tidig ombordstigning. Var på plats vid gaten i god tid med din biljett och legitimation! Om du missar den tidiga ombordstigningen blir det möjligt att gå ombord kl 16.00 ca.

15:15 Samling i konferensanläggningen där öl och smörgås serveras.

16:30–20:00 Konferens i Auditorium. Kaffe, vatten och frukt finns att tillgå i paus.

21:00 Middagsbuffet inkl. öl, vin, läsk och kaffe.

 

Söndag 1 oktober/Dag 2

07:30- 08.30 Frukost i restaurant ”The Buffet”.

09:00-12:00 Konferens inkl. kaffe, vatten och frukt.

12:00 Brunch inkl. öl, vin, läsk och kaffe.

14:00 Viking Cinderella är åter i Stockholm.

Bokning av Viking Lines bussanslutning från olika platser i Sverige

Bokning av bussanslutning från olika orter i Sverige sker genom kontakt med Vikings bokning på 08-452 4040.

Ange vårt bokningsnummer 965 0529 för bokning av bussbiljett

Du hittar tidtabeller och avgångsorter på denna sida hos Viking Line

Fjärrbussar – Bussanslutningar – Tidtabeller/Anslutningar | Viking Line

Här kan du se varifrån bussarna går:

https://www.vikingline.se/globalassets/documents/timetables/bus_maps/sweden/busskarta-cinderella_sv.pdf

De flesta bussar anländer för sent för vår ombordstigning kl 15.00. Då får du gå ombord så snart det är möjligt ca kl 16.00 och ansluta i konferenscentret.

Ombordkörning med bil

Du som har bokat parkeringsplats ombord (bokas på vår bokningssida) ska först hämta personbiljett från Swebbtv-personal i avgångshallen kl 14.00. Vi står vid vår flagga vid vårt biljettbord.

När du har fått biljetter åker du mot Slussen med bilen och svänger in mot Cinderella vid Fotografiska museet och kör ombord när de öppnar insläppet.

Ladda ned info som PDF