”Komplett vansinne” – västs politiker så galna att de driver oss mot undergång

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Västvärldens problem är en ”mental fråga”. Politikerna har helt enkelt blivit vansinniga. Detta diskuterar Swebbtvs Mikael Willgert och Lars Bern i ett nytt program. Och det kommer sänka väst. Västvärldens storhetstid är över, om inget dramatiskt positivt sker.
– Ta hela den här klimathysterin. Vi lägger miljard på miljard på miljard på att jaga spöken, säger Lars Bern.

Västmakternas politiker och maktelit har drabbats av ”komplett vansinne”. Därför kan väst sjunga på sista versen, tror Swebbtvs politiska kommentator Lars Bern.

Detta syns i sådana frågor som Ukrainakriget, covid, de så kallade vaccinen, och ”klimatet”.

Det krävs en mycket radikal politisk förändring för att vårt välstånd inte ska försvinna.

– Resten av världen vänder ju sig emot oss, säger Lars Bern.

Mikael Willgert påpekar att väst genom tiderna kunnat uppvisa en enorm styrka i generationer, och att det kanske ändå inte är så illa som man kan tro.

– Ja, men nu har vi ju drabbats av komplett vansinne, svarar Lars Bern. Ta hela den här klimathysterin. Vi lägger miljard på miljard på miljard på att jaga spöken. Medan den andra delen av världen inte gör det, utan de bygger sina kolkraftverk, ser till att alla människor får el, ser till att samhället har robust infrastruktur. Deras ekonomier växer.

– Våra politiker är förblindade av sin egen förträfflighet. Det är plågsamt att se.

Västvärlden bygger i mångt och mycket på immateriella värden, idéer, medan länder som Ryssland bygger sina på materiella värden. Immateriella värden är mer sårbara.

Mikael Willgert menar dock att det kanske ändå finns något sätt att rädda västvärlden, eftersom problemet är en ”mental fråga”. Och psykiska bekymmer är ju inte omöjliga att bota.

När det gäller globalisterna i World Economic Forum så tror Lars Bern att deras bäst-före-datum är passerat. De är så tokiga att deras betydelse kommer falna och försvinna framöver, tror han. Möjligen skulle detta kunna öppna för riktiga politiker igen.

– Västpolitikerna har totalt missbedömt Ryssland, säger Lars Bern och befarar nu att väst håller på att avmilitarisera sig genom att ösa in vapen i Ukraina som Ryssland sedan bombar sönder.

Det kan bli farligt.

– Jag är djupt bekymrad, fortsätter Lars Bern om kriget mellan Ukraina och Ryssland.

– Och allt bygger på att man totalt har missbedömt Ryssland. Totalt! Sanktionerna har inte bitit alls. Den ryska ekonomin är på intet sätt skakad av det här. Jag tycker det är fruktansvärt att vi har så inkompetent ledarskap som gör en sådan total missbedömning.

Västvärlden har inte en enda riktig ledare. Idag finns de i andra delar av världen.

Se:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program