”Klimatgalenskapen” används för att bygga diktatur

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisterna försöker frånta människor deras individuella frihet och frambringa en ”formbar, sinnesslö massa” som kan enkelt kontrolleras så som makteliten önskar. Det säger Europaparlamentarikern Christine Anderson till American Thought Leaders.

Europa som vi känner det kommer upphöra att existera. Galenskapen som pågått de senaste åren har gått för långt, och kan inte göras ogjord.

Det menar den tyska Europaparlamentarikern Christine Anderson i en intervju med Epoch Times.

– Europa kommer krympa ner till ett Kärneuropa, säger hon till tidningens Jan Jekielek. Geografiskt kommer man hitta det vid sidan av de östeuropeiska länderna. Jag tror att Västeuropa är kört. Det finns inget sätt att göra ogjort det som gjorts de senaste decennierna.

– Bara mentaliteten hos den unga generationen. Bortskämda brats som inte sätter något värde på saker som frihet, demokrati och rättsstatsprincipen, och tänker att om vi censurerar ”hatpropaganda” eller kallar yttrandefrihet för ”hate speech”, och om vi bara kan eliminera allt detta, så vi kommer att leva i en bättre värld.

– De inser inte vad censur faktiskt gör med ett samhälle och att det är det allra första steget en totalitär regim tar för att i stort sett kontrollera varje enskild aspekt av en människas liv.

Makteliten som kontrollerar Europa håller på att frånta människor allt. Frihet, demokrati och rättsstaten är på väg att försvinna.

Och för att lyckas med det använder de bland annat ”klimatgalenskapen”, säger hon. De påstår sig kämpa för mänsklighetens bästa, men egentligen är det något helt annat som pågår.

– De tar böndernas land. Bönderna får inte längre odla, fortsätter Anderson. I Irland måste bönderna slakta hälften av sina nötkreatur, eftersom kor fiser och rapar.

– De försöker ta ifrån oss allt, allt som vi håller kärt och som gjort oss till de vi är.

Media informerar inte längre utan läxar upp människor. Maktens förlängda arm.

– Det har inget som helst med demokrati att göra, säger hon.

– Den politik som EU bedrivit i decennier går emot folkens intressen.

Och alla som inte accepterar globalisternas agenda stämplas som ”högerextrema”. Detta visade sig till exempel under covid. De som protesterade mot nedstängningarna kallades för ”nazister” och ”högerextremister”, oavsett att många av demonstranterna var vänster.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program