Klimatfrågan ”en ny form av kommunism”, enligt politiker

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Barn i väst ”indoktrineras” att tro att ”klimatet” är den viktigaste frågan som finns. Men egentligen är det ett stort globalistiskt bedrägeri som går ut på att omforma samhället, en ny sorts kommunism, hävdar EU-politikern Rob Roos i en intervju med The Highwire.

Klimatfrågan är egentligen en ny form av kommunism, enligt den nederländska Europaparlamentarikern Rob Roos.

Och kommunisterna – ”klimatkommunisterna” – använder den här gången sådant som koldioxid för att kontrollera människor, förklarar han.

Koldioxidutsläpp påstås vara ”problemet”, och allt vi gör leder ju till koldioxidutsläpp, varför allt vi gör också måste kontrolleras av staten.

Det är resonemanget bakom ”klimatkommunismen”, påpekar Roos på X.

– Det är också digitaliseringen, säger han i The Highwire. Vad vi ser är digitalt ID och digital centralbanksvaluta. Det är egentligen en ny form av kommunism. Det handlar om central planering och att kontrollera människor. Om man vill kontrollera människor måste man kontrollera koldioxid, eftersom allt vi gör i livet – andas, leva, resa, äta, allt – leder till koldioxidutsläpp. Och kan man kontrollera koldioxiden kan man kontrollera folket.

– Har man sedan ett digitalt ID kopplat till den digitala centralsbankvalutan, vilket man säger inte kommer ske nu, inte det första året, kanske inte det andra, men efter fem år så säger man att det är så illa med klimatet att man måste skapa den här klimatbudgeten, den här koldioxidbudgeten, och sedan så blir det som i Kina.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program