KATERINA JANOUCH:
Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som tycker våldtäkt är välgörenhet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

”Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra”, sa USA:s första kvinnliga utrikesminister Madeleine Albright vid ett föredrag i ABF-huset i Stockholm 2004. Orden har sedan dess blivit bevingade. Albright hade dock knappast kunnat drömma om att det tjugo år senare i samma Sverige ska finnas kända och enligt sig själva intellektuella kvinnor som inte bara låter bli att hjälpa andra kvinnor – men som dessutom kallar tortyrvåldtäktsmän för ”välgörare”. Som betalar hundratusentals kronor som ”skadestånd” till våldtäktsmän. Och som låtsas arbeta mot hedersförtryck när de i själva verket starkt bidrar till att normalisera detsamma. Hej ni svenska låtsasfeminister, ni äcklar mig bortom allt som är anständigt och mänskligt. Hur i helvete mår du Kajsa Ekis Ekman, du JK Mari Heidenborg och så ni två sossehycklare Magdalena Andersson och Annika Strandhäll som har mage att posera på Fadimegalan ungefär som om ni verkligen brydde er om att småtjejer mördas när de blir kära i fel kille, utnyttjas av pedofiler och tvingas gå i slöja?

Som kvinna skäms jag gravt å de här individernas vägnar. De kallar sig feminister och verkar tro de gör något gynnsamt för kvinnokönet. I själva verket är de dock en bunt riktiga quislingar. Falska, ryggradslösa. Omoraliska. Jag kan inte ens föreställa mig de värsta krigsförbrytarna agera på samma lömska och lögnaktiga vis.

Värst är nog Kajsa Ekis Ekmans vars våldsromantiserande utspel i podden ”Den sista måltiden” kräver en skämskudde större än ett tolvmannatält när man hör hur hon jämför terrorsekten Hamas med en ”välgörenhetsorganisation” (och jämför dem med Socialdemokraterna, vilket på ett teoretiskt plan möjligen kan stämma med tanke på att Socialdemokraterna aktivt arbetat för att skapa ett kalifat av Sverige).  Att kommunister och socialister historiskt alltid lierat sig med islamister och andra extremideologier är intet nytt men jag undrar ändå hur den pimpinetta blondinen Ekman får ihop patriarkatets grövsta kvinnoförnedring med sina ”intellektuella” ideal? Tror Ekis att hon själv skulle bli behandlad med respekt av män som betraktar vaginabärare som mindre värda än åsnor och som anser att obeslöjade sådana gärna kan kn*llas eftersom de ändå bara är horor? Har Ekis missat den sexuella tortyr som hela världen chockats av och vars faktum förföljer varenda sund människa likt en obeskrivbar fasa det inte går att vakna ur? Tycker inte Ekis att ”alla människors lika värde” gäller judiska flickor och kvinnor, av den enkla anledningen att de är – judar? Vad kallas att på sådana etniska grunder göra åtskillnad på människor? Det finns en särskild plats i helvetet för sådana som Ekis Ekman.

En särskild plats i helvetet finns det även för JK Mari Heidenborg som strösslat 840.000 över en dömd syrisk tortyrvåldtäktsman trots att hon kunnat ge honom mindre pengar. Heidenborg tycks fullkomligt besatt av utländska förbrytare, hon har i flera år sett till att de belönas med ett veritabelt miljonregn av skattebetalarnas pengar. Inget hårstrå är för litet att kröka på en kriminells huvud för att inte Heidenborg ska skynda dit och se till att kompensera honom med mer pengar än vad genomsnittssvensken tjänar i flera årslöner! Offren för dessa monster belönar Heidenborg däremot långt snålare. I synnerhet de kvinnor som våldtagits och fått sina liv krossade av dessa bestialiska övergrepp. Att Heidenborg sitter kvar trots regeringsskifte är en gåta. Jag hoppas att hon snart får sparken, och tvingas ta ansvar för sina utsvävande skadeståndsorgier till monster.

Det blir trångt i helvetet, det blir det. Två andra som platsar där mer än väl är de förljugna sossarna Magdalena Andersson och Annika Strandhäll, som båda två låtsas värna om kvinnors rättigheter och kvinnors väl och ve. Men har någon sett Annika Strandhäll offentligt fördöma Hamas sexuella övergrepp gentemot israeliska kvinnor den 7 oktober 2023 och de övergrepp unga flickor utsätts för, de som fortfarande är gisslan som terrororganisationen Hamas förvarar i tunnlarna under Gaza? Med tanke på hur mycket tid Strandhäll lägger ner på diverse utspel i sociala medier är det knappast tidsbrist hon kan skylla på när det kommer till att i åtminstone ett ynka inlägg på mikrobloggen X skriva något om hur ohyggligt det är med islamistiska våldtäkter som vapen i krig … Men nej. Det är tyst som i graven. Strandhäll försvarar i stället den Socialdemokratiske politikern, Malmös starke man Jamal El-Haj, som anser att flickor bör bära slöja från späd ålder för att hållas i tukt och Allahs förmaning. Strandhäll är ordförande i Socialdemokratiska Kvinnoförbundet S-kvinnor och poserar gärna på Fadimegalan där hon påstår sig vara emot hedersvåld. Men samtidigt säger hon heller aldrig ett pip om att det är hennes eget partis undfallande och kravlösa migrationspolitik som sviker invandrarflickor och kvinnor, som inte lever jämställt i Sverige som en konsekvens av att Socialdemokraterna låtit shariaghetton växa fram där svensk lag och jämställdhet inte längre gäller utan där ett patriarkat med rötterna i Mellanöstern och klankultur styr kvinnornas liv. Samma sak med Magdalena Andersson, El-Hajs presskontakt (fyndigt myntat av Ledarsidorna) som skyddar islamister och som bara på ytan låtsas värna kvinnor och deras rättigheter samtidigt som hon gång på gång går till attack mot det enda partiet som faktiskt på allvar tar upp kampen mot en islamisering av Sverige, nämligen SD …

De här fyra har ståplats bredvid Satan själv. Men de får sällskap av Märta Stenevi, Annie Lööf samt merparten av Sveriges politiskt korrekta feministmaffia, som kläggar med varandra i diverse vänsterblivna kretsar, där de strör tjusiga floskler omkring sig, där de låtsas stå upp för kvinnor och barn och där de slår sig för bröstet som om de faktiskt seriöst arbetar för kvinnors fri- och rättigheter. Ni hör hemma i helvetet med era falsarier. Med vänner som er behöver vi kvinnor inga fiender.

KATERINA JANOUCH
programledare och kolumnist Swebbtv, författare och journalist

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program