KATERINA JANOUCH:
Anledningen till att vi avskyr Miljöpartiet är för att de förstört Sverige

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vettlös energipolitik, med nerlagda kärnkraftverk som allvarligt skadat Sverige och dess industrier och som krossat många människors privatekonomi. Miljöfarliga vindkraftverk som är ineffektiva och som förstör naturen och dödar djurlivet. Sinnessjuka projekt som feministisk snöröjning och ren krigsföring mot bilister. Hatretorik där ordet ”blåbrun” används slentrianmässigt mot Sverigevänliga politiker. Samt förstås en ansvarslös migrationspolitik som krossar det svenska samhället. Där har du Miljöpartiets track record av de tusentals skadliga ingrepp på vårt land. Inte undra på att vi blir allt fler som fullkomligt avskyr Miljöpartiet, en sekt som är allt annat än grön och skön utan i stället lika skitig som utsläpp från tyska brunkolkraftverk. Det första vi tänker när vi vaknar och det sista innan vi somnar är att vi hoppas att Miljöpartiet ska raderas ut ur svensk politik, som en ond mardröm som aldrig mer kommer tillbaka.

En ny snyftartikel har publicerats om ”hatet” mot Miljöpartiet och sprids nu i såväl vanliga som i sociala medier. Per Bolund skyller hatet mot sitt tokiga lilla ytterkantsparti på högerextrema digitala soldater och ryska trollfabriker. Det visar bara hur långt bort från verkligheten Bolund befinner sig. Han har exakt noll kontakt med förbannade medborgare som inte alls tillhör någon organiserad påverkanskampanj utan som svär ilsket över skyhöga elräkningar, arbetslöshet, dyr mat, vägar med höga gupp och feministisk snöröjning som skapar kaos och elände.

Vi avskyr Miljöpartiet för att de ödelägger Sverige, så enkelt är det, och om Bolund kunde lyfta blicken från sin egen navel skulle han se att det är konsekvenserna av Miljöpartiets lobbyverksamhet och sabotage av sunt och förnuft i politiken som gjort hans parti till det som folket avskyr mest.

Tack gode Gud att folk faktiskt reagerar, det innebär att det trots allt finns hopp även för den kuvade och konflikträdde svensken! Häromdagen publicerade nämligen DN en skrämmande artikel om självcensur. Professor Sten Widmalm har tillsammans med forskarkollegan Thomas Persson och SOM-institutet vid Göteborgs universitet undersökt 3 500 svenskars inställning till påståendet ”i dagens politiska klimat kan jag inte öppet uttrycka mina åsikter eftersom andra kan tycka de är stötande”. Självcensuren visade sig vara mycket högre än forskarna kunde drömma om. Över hälften de tillfrågade som svarade på frågan instämde. Varannan individ i undersökningen vågar alltså inte uttrycka sina politiska åsikter öppet … Men tydligen gäller detta inte vad vi anser om Miljöpartiet. Det har tack och lov blivit mainstream att öppet visa avsky för de gröna talibanerna som bland annat kuppat in sig i Vattenfalls styrelse och sett till att fullt fungerande kärnkraftverk lades ner i förtid. Ja, detta har skadat Sveriges energiförsörjning enormt och ja, jag anklagar er, Miljöpartiet, för att ni är skyldiga till detta.

Vad gäller vår vackra huvudstad Stockholm har Miljöpartiet genom Daniel Helldén firat fullkomliga triumfer i hur man saboterar en tidigare väl fungerande trafiksituation. Till exempel är det Helldén som fattat beslutet om att stänga av Söderledstunneln södergående mot Medborgarplatsen och även norrgående men då mot Centralbron. Varför? Enbart för att jävlas med bilisterna. Tunneln skulle ha öppnats för flera år sedan men det sker inte och ja, varje gång jag kör där hatar jag Miljöpartiet och i synnerhet Daniel Helldén intensivt.

Helldén är nu inte kvar som trafikborgarråd men skadan han orsakat är enorm och vi lider fortfarande av konsekvenserna av hans vansinnesprojekt. Miljöpartiet fortsätter att vara tongivande i Stockholms stad och fortsätter att kriga mot bilismen men håller även på med sina genustrafikljus och avstängda gator, allt färre parkeringsplatser och trafikhinder, som faktiskt ur miljösynpunkt gör luften sämre då bilar måste bromsa och accelerera onödigt ofta.

Märta Stenevis utspel ska vi bara inte tala om. Svenska kvinnor är priviligierade och måste stå tillbaka, migrationspolitiken ska bli mer ”human” (läs: ett okontrollerat inflöde av migranter) och korankravallerna 2022 beror på ”fattigdom” och har ingenting med invandring att göra. Att googla runt efter alla grodor som hoppat ur Stenevis mun är i princip omöjligt och denna text skulle bli flera kilometer lång om jag verkligen fick med allt. Stenevi som predikar om hur bra mångkultur är lever dock inte som hon lär, utan sitter i en trevlig huvudsakligen svensk zon i Limhamn utanför Malmö. Svensk zon, än så länge! För om Stenevi får som hon vill kommer mångkulturen snart bli hennes granne. Denna arroganta aningslöshet, eller genomtänka politiska strategi som går ut på att ödelägga Sverige, är ytterligare en anledning till att Miljöpartiet blir ett rejält clownparti. Men skrattet fastnar i halsen och resultatet blir en ilska, som för mångas del tar sig yviga uttryck på sociala medier. Någonstans behöver man lätta på trycket, men kritiken är sällan rena känsloutbrott utan är mer saklig kritik där Miljöpartiets vansinnespolitik ifrågasätts.

Så nej. Det är inga trollfabriker som ”hatar” er, Miljöpartiet! Vi är helt vanliga människor som ledsnat på hur ni misshandlar vårt land. Och det kommer vi inte hålla tyst om. Oavsett hur mycket ni gråter i medierna kommer vi fortsätta göra ett högljutt motstånd mot er ödeläggelse av Sverige.

KATERINA JANOUCH
programledare och kolumnist Swebbtv, författare och journalist

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program