Kasselstrand: Sverige ska tömmas på kriminella invandrare

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Sunt förnuft med Gustav/Youtube

Mångkulturens Sverige är en ”tickande bomb” som kan explodera när som helst. Det säger nu Gustav Kasselstrand, partiledare för nationalistiska Alternativ för Sverige. Och snart handlar det inte om utsatta områden här och där, utan hela landet kommer bli ett farligt getto, menar han. Bara återvandring kan lösa problemet, hävdar partiledaren. Kasselstrand anser att det svenska samhället numera är så ”djupt instabilt” att det krävs tuffa lösningar. Han vill genomföra långtgående grundlagsändringar och återkalla medborgarskap, till och med för vissa personer födda i landet.
– Jag vägrar acceptera kapitulation, säger Kasselstrand i en video.

Det ser inte så ljust ut för Sverige. Samhällsutvecklingen går åt radikalt fel håll och snart är hela landet lika utsatt. Det konstaterar AFS-ledaren Gustav Kasselstrand i ett nytt klipp, efter den senaste tidens inbördeskrigsliknande upplopp i invandrartäta områden.

Och anledningen är den massiva invandringen till landet, enligt Kasselstrand.

– Detta är resultatet. Man har provat allt. Förebyggande åtgärder, integrationsprojekt. Vi har haft sådana här områden i Sverige i snart 40 år. Men områdena har blivit väldigt många fler. Och våldet har blivit betydligt värre. Utvecklingen hade kunnat gå att förutse. Det gick att se vad som skedde i dessa områden redan på 1980-talet, säger han och fortsätter:

– Då hade vi tre, fyra områden. Nu är de så många att man inte kan räkna dem längre. Hela Sverige håller på att bli ett utsatt område, där laglöshet råder. Jag kan garantera att svenska folket kommer få lära sig namnen på fler getton i Sverige under det här året, där liknande upplopp riskerar att blossa upp. Det mångkulturella Sverige är en krutdurk. Det är en tickande bomb. När som helst kan så stora kravaller uppstå att polisen tvingas fly. Sverige har blivit ett djupt instabilt, destabiliserat samhälle. Och de som destabiliserat samhället är riksdagens politiker. De har fattat avgörande beslut om att byta ut det svenska folket.

Upplopp är framtiden för hela Sverige, om inget görs, hävdar han.

– Problemen kommer inte att stanna i dessa områden, problemen kommer komma till ditt område, där du bor, oavsett var du bor!, påpekar partiledaren. Det är bara en tidsfråga innan alla tvingas leva i ett utsatt område. Vi kommer leva i ett utsatt land.

Enligt Gustav Kasselstrand har politikerna lurat i det svenska folket att problemen enkelt går att lösa genom ”integration”. Men det är en bluff.

– Politikerna kan inte lösa problemen. Problemen är permanenta och kommer bara att växa. Politikerna har försökt allt. Men jag har en plan: Det stavas återvandring. Detta är en ödesfråga för vårt land. Vi måste få till ett återvandringsprogram. Jag vägrar acceptera kapitulation. Jag vägrar acceptera dessa områden. Det råder inbördeskrig i delar av Sverige.

För att genomföra återvandringen vill Kasselstrand införa en myndighet som jobbar med just det: återvandring i stället för invandring, som Migrationsverket idag gör.

Återvandringsverket.

– Det ska gå igenom samtliga uppehållstillstånd och medborgarskap som delats ut. Det ska granska vad personen gjort i Sverige och se om det är en önskvärd person som vi vill ha kvar i landet, säger AFS-ledaren och hävdar att alla kulturer inte är ”kompatibla” med den svenska.

Bland andra personer som ljugit om sin identitet, begått brott, levt på bidrag hela tiden eller vägrat anpassa sig till det svenska samhället ska utvisas, menar han.

Enligt Kasselstrand ska landets alla getton ”tömmas” på kriminella och ”problematiska” invandrare, som han uttrycker det.

– Vi ska tömma hela Sverige, säger han.

Och han vill också genomföra radikala lagändringar för att kunna realisera återvandringen. Han vill ändra i grundlagen så att människor med medborgarskap kan utvisas. Medborgarskap ska alltså kunna återkallas. Och detta blir något för ”Återvandringsverket” att bedöma.

Även den som fötts med svenskt medborgarskap ska kunna fråntas det om personen inte har Sverige som sitt ”naturliga hemland”, säger Kasselstrand, med vilket han till exempel menar personer som deltar i Sverigefientliga kravaller som de som skedde under påskhelgen.

Enligt Kasselstrand har man ingen ”gudomlig rätt” att bo i ett land bara för att man är född där.

Och ju värre situationen i Sverige blir, ju fler tror han kommer gör samma bedömning som honom, alltså att återvandring är den enda realistiska lösningen.

– Alternativet är inbördeskrig över hela Sverige och att vi blir en minoritet i vårt eget land. Är det bättre? Absolut inte, säger Gustav Kasselstrand.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program