”Jättekatastrof varje månad” – Lars Bern om nya vansinnet i väst

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Under covid rådde en vansinnig hysteri i många av världens länder, trots att smittan hade en mycket låg dödlighet redan våren 2020. Dessutom fanns det fungerande behandlingar för de som drabbades. Men dessa mediciner stoppades, eftersom det fanns intressen som ville få förklarat en ”pandemi” och sedan sälja vaccin, berättar Lars Bern i Swebbtv. Nu har det uppstått en ny överdödlighet i massvaccinerade länder, enligt Bern. (Även i Sverige har dödligheten tickat uppåt.) Men ingen vill prata om vad den beror på.
– Myndigheter borde ha alla varningsklockor igång. Men det har man inte. De skiter i det. Därför man vill inte veta. Man vill inte veta bakgrunden till den här dödligheten.

Enligt Swebbtvs vetenskapliga och politiska kommentator Lars Bern fanns det redan fungerande behandlingar mot covid-19. Men de förbjöds.

– Hade man satt in det, som många läkare som hade ett samvete ville, hade det här aldrig blivit en pandemi, säger han i Swebbtv.

Men det fanns intressen som ville att en ”pandemi” skulle utropas och inte minst få till en massvaccinering av mänskligheten.

– Hela det här området styrs av läkemedelsindustrin. Och läkemedelsindustrin hade en strategisk plan för hur man skulle öka sina inkomster ännu mer. Den planen gick ut på att dels få förklarat en pandemi som pandemi, och sen få politiker – dumma, okunniga politiker – att lägga in skattemiljarder på ett vaccin som man tog fram.

Enligt Lars Bern finns det nu även bevis på att både viruset och ”vaccinet” existerade mycket tidigare än 2020. Det finns äldre patent på detta, hävdar han.

– Viruset var inte okänt, och vaccinen fanns. Det fanns patent på de här vaccinen sedan flera år tillbaka. Det var ingen nyhet.

Man från maktens sida gjordes det sken av något annat, fortsätter han.

– Man ville först se till att folk blev väldigt sjuka och man ville inte ha någon behandling, så man förbjöd användning av de här medicinerna på många hålla i världen, framför allt i västvärlden. Därmed fick länderna massor med dödsfall och väldigt sjuka människor. Och detta skapade en panikkänsla och människor blev oerhört rädda. Sedan satte man in alla de här åtgärderna mot den här så kallade pandemin. Det handlade om att skapa en marknad för vaccinen.

– Sedan var meningen att hela världen skulle vaccineras, säger Lars Bern.

Men vaccinen hade knappast någon positiv effekt.

– Långsiktigt har de visat sig få väldigt negativa konsekvenser.

I bakgrunden stod alltså läkemedelsindustrin, med sin enorma makt och resurser.

– Det politiska och byråkratiska etablissemanget sitter helt i klorna på läkemedelsindustrin.

Detsamma gäller mainstream-media.

Av denna anledning är det enkelt för läkemedelsindustrin att brett tillämpa sina strategier, att sälja läkemedel och inte minst vaccin. Vaccin är den ”optimala produkten” för industrin, enligt Lars Bern. Med dessa kan man medicinera hela befolkningar.

Bern framhäver också något annat otäckt, gällande vad som hänt efter ”vaccinet”.

– Det här pandemiförsöket visar att man inte avbryter när det visar sig att det inte fungerar. Det funkar ju inte. Vi har en hög överdödlighet nu i de länder där man har en hög vaccinationsgrad. Och detta utreds inte. Det är ytterst märkligt. Det dör så många fler människor än normalt att det motsvarar en jättekatastrof varenda månad. Alla myndigheter borde ha alla varningsklockor igång. Men det har man inte. De skiter i det. Därför man vill inte veta. Man vill inte veta bakgrunden till den här dödligheten, vilket är djupt upprörande.

Industrin ”krigar mot oss människor”, menar han.

– Det som vi gärna tror skulle vara en institution för att hjälpa människor, att klara av och bota sjukdomar, är det inte tal om. Forskning när det gäller botande mediciner är kraftigt underdimensionerad. För man vill inte bota sjukdomar. Det läkemedelsindustrin eftersträvar är att hitta preparat som kan behandla symtom på de sjukdomar människor får. Och behandlingen är livslång. Man ska resten av livet hela tiden vara tvungen att ta den här medicinen. Då blir det rejäla inkomster. Botande mediciner ger ju nästan inga inkomster.

– Det här är ett fruktansvärt geschäft, ett av de värsta. Och tyvärr är det ju så att det här drabbar västvärlden värst. För det är i västvärlden som den här industrin har störst makt.

Se hela:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program