”Jag kommer aldrig låta mig tystas” – Widding om medias kunskapsfientliga häxjakt mot henne

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Elsa Widding (SD) åkte på en konferens i Norge för att öka sin kunskap om WHO och ”vaccinen”. På grund av det hängdes hon sedan ut i vänsterextrema Expo och media. Widding ”delade scen med förintelseförringare och antivaccin-aktivister”, påstod Expo. Elsa Widding kommer dock aldrig låta sig tystas, meddelar hon nu i Swebbtv.

Det är i ett nytt avsnitt av Fjärde statsmakten i Swebbtv som riksdagsledamoten och energianalytikern Elsa Widding diskuterar den förtalskampanj som media nyligen utsatte henne för, och som har direkta kopplingar till medlemmar av regeringen.

Detta för att hon deltog i en kunskapskonferens om ”covidvaccinet” i Norge.

Swebbtvs Mikael Willgert påpekar att det hon drabbats av är ett ”fruktansvärt förtal”.

– Jag tycker att det är ett alldeles oerhört förtal. Ingen av dem har ju kommenterat det som sades på konferensen, påpekar Willgert.

– Mikael, de kan ingenting, svarar Elsa Widding. De kan ingenting. De är gravt okunniga.

Enligt Mikael Willgert borde mediehetsen mot Widding granskas ur ett rättsligt förtalsperspektiv. Så extrem tycker han den varit.

– Jag kommer aldrig låta mig tystas när det gäller att försvara vetenskapen, fortsätter Elsa Widding. Det kommer jag aldrig göra. Däremot tror jag det tystar väldigt många andra. Det är ingen som vågar yttra sig, utan man ska bara stå och prata blaj i den där kammaren.

Widding var särskilt intresserad av WHO:s nya så kallade pandemifördrag, som enligt kritiker hotar länders nationella suveränitet och som diskuterades på konferensen i Norge.

– Om det är så att mitt besök leder till att vi får en diskussion om WHO, tycker jag att det verkligen varit väl värt all den här skiten jag får ta.

På konferensen medverkade bland andra en advokat som talade om det planerade WHO-fördraget ur ett rättsligt perspektiv.

– Huvudanledningen till att jag ville åka var min oro för vad som händer inom WHO. Med var Philipp Kruse som är advokat. Han har lagt väldigt mycket tid på att granska de legala konsekvenserna av den här förändringen som WHO vill genomföra, och vad det skulle innebära, säger Elsa Widding.

– WHO har ju jobbat med att ge rekommendationer till länder.

Men pandemifördraget kommer ge WHO mer makt.

– Han är ju advokat, så han förstår de legala konsekvenserna och vad som faktiskt står där. Han går igenom alla paragrafer så att man verkligen förstår den förändring som föreslås och som ska röstas igenom i maj 2024.

Kan WHO, som finansieras av Bill Gates, få makt att styra över vad som händer i Sverige?

– Absolut, svarar Elsa Widding. De ska till och med, på grund av en klimatförändring… På grund av klimatet kan vi få en ”health emergency”. Och då kan man i princip beordra en nedstängning i vilket land som helst. Och då är det många som säger ”Nej, nej, nej, det är inte så farligt. Det är inte bindande.” Men om du går in och tittar på de legala texterna och vilka förändringar som görs, så är det åtminstone den slutsatsen som de här advokaterna drar.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program