Invandringskritiska upplopp i Irland – ”globalisterna” har förstört landet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Irland styrs av de mest korrupta och största globalisterna som finns. Det hävdar Vita husets tidigare chefsstrateg under Donald Trump, Steve Bannon, i en intervju med Tucker Carlson sedan invandringskritiska upplopp ”chockerat” den irländska republiken.

Det stormar i och kring Irland.

Enligt Fox News försöker Irlands regering driva igenom en lag ”mot hatretorik” efter upplopp som börjat sedan en kvinna och tre barn knivhuggits vid en grundskola i Dublin. Den misstänkte gärningsmannen uppges vara en algerisk man i 50-årsåldern.

Detta ska alltså ha lett till invandringskritiska upplopp med hundratals deltagare.

”Språk som föreslås som lag i Irland betyder att detta bokstavligen kan hända dig för att du har ett meme på din telefon”, skriver Elon Musk på X och hänvisar till ett klipp som visar en polisrazzia.

Nate Hochman från National Review hävdar i ett X-inlägg att ”lagen om hatretorik som Irland förbereder sig för att anta är utan tvekan den mest radikala lagstiftningen i sitt slag vi sett i väst” och att den ”kriminaliserar enbart innehav av material som ’sannolikt kan uppmuntra till våld eller hat’ – böcker, videor eller till och med memes på din telefon”.

Enligt The Guardian har upploppen ”chockerat Irland”.

Irlands polischef skyller upploppen i Dublin förra veckan på en ”galen, huliganfraktion som drivs av en extremhögerideologi”, rapporterar BBC.

– De irländska politikerna är de som är överlägset värst köpta av EU. De är de största globalisterna, de har sålt ut irländarnas suveränitet, och du ser en naturlig motreaktion. Och man ser det bland arbetarklassen i städerna, säger Steve Bannon i Tucker on X.

– Irland är en krutdurk, påpekar han.

Men detta händer inte bara i Irland, utan över hela västvärlden, på grund av ”massinvandringen”, enligt Bannon.

– Tyskarna, folket i Bryssel, partiet i Davos anser helt enkelt inte att den europeiska arbetarklassen är särskilt kontrollerbar, de anser att den är farlig, säger han. Så de försöker kontrollera dem på alla möjliga sätt. Nu använder de invandring. Och Irland är ett av de värsta exemplen, och det är därför som det är en krutdurk.

Se hela intervjun med Steve Bannon HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program