Hyllade anti-globalismtalet: Vi viker oss aldrig för era ”ondskefulla planer”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det spelar ingen roll vad den globalistiska makteliten gör. Folket kommer aldrig vika sig för dess ”ondskefulla agenda”. Det var ett av budskapen under CPAC Hungary, som arrangerades i Ungern i början av maj.

Globalisterna har det inte så lätt nu för tiden.

Den så kallade pandemin och ”vaccinet” fick många att vakna upp och protestera mot deras idéer. ”Globalist” är ett ord som numera knappast väcker munterhet hos folk.

Under den konservativa konferensen CPAC Hungary höll Terry Schilling, ledare för den socialkonservativa tankesmedjan American Principles Project och son till den republikanske kongressmannen Bobby Schilling, ett hyllat tal till publiken.

– Till er woke-globalister, regeringar och företag. Vi som är anti-woke, familjer, har ett budskap till er, sade han i sin tolkning av ”globalismen” och fortsatte:

– Vi kommer inte äta era insekter. Vi kommer inte leva i era kapslar. Vi kommer inte offra våra barn till era falska gudar av sexuell grooming och perversioner. Vi kommer inte dela vårt föräldraskap med er. Vi kommer inte skaffa era hjärnimplantat. Vi kommer inte slåss era korrupta krig. Vi kommer inte hyra ut våra livmödrar. Vi kommer inte stympa eller sterilisera våra barn. Vi kommer inte prostituera våra barn på nätet. Vi kommer inte sälja våra själar eller våra barns framtid till er. Jag kommer aldrig kallas ”Förälder 1” och min fru kommer aldrig kallas ”Förälder 2”. Vi kommer äga våra bilar och hem, våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Och vi kommer dö lyckliga, även om resten av våra liv går åt till att bekämpa era ondskefulla planer.

– Vi är inte era undersåtar. Vi är inte kuggar i ert maskineri. Vi är barn av en kraftfull och kärleksfull Skapare, och vi är villiga att möta honom innan vi någonsin ger efter för er ondskefulla agenda. Tack Ungern och Gud välsigne er alla.

I sociala medier hyllas hans tal.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program