Globalistmaffians lögner spricker – så kan Sverige räddas

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Politikernas ”dåraktiga beslut” att sälja ut Sverige till globalistmaffian och USA:s militärmakt måste stoppas. Men kommer uppvaknandet bland folket ske tillräckligt snabbt? Det undrar Swebbtvs chefredaktör Mikael Willgert i sitt nyårstal.

Det har börjat ske positiva förändringar i Sverige.

Allt fler vaknar upp till vad som pågår i världen och vad som gått snett här hemma.

Men det finns också negativa saker, påpekar Mikael Willgert i sitt nyårstal, så som försvarsminister Pål Jonsons ”försvarsavtal” med USA.

– Han bjuder in världens farligaste krigsmakt för att inta Sverige och göra Sverige till ett transitland och uppmarschområde för de intressen som vill ha igång ett krig mot Ryssland, säger Willgert. Inom kort kommer amerikanska soldater, stridsvagnar och fartyg vara en vanlig syn i Sverige om det går som man tänkt sig. USA omallokerar sina militära styrkor till norra Europa, efter fiaskot i Ukraina och Mellanöstern, där de amerikanska baserna blir allt mer utsatta.

– Vi har lyft fram att USA:s krigsmakt inte alls handlar om försvaret av USA utan är ett verktyg för att skydda och skapa de amerikanska finansintressenas tillgångar runt om i världen.

Enligt Willgert är avtalet med USA en mycket större fråga än Nato.

– Och den har inte debatterats alls, påpekar han. Partierna i riksdagen planerar att släppa igenom detta utan vidare.

– Kommer uppvaknandet ske så snabbt att vi kan stoppa dessa dåraktiga beslut, eller är globalistmaffians grepp om Sverige, media och våra politiker så starkt att de kommer hinna lägga Sverige helt under sig och förvandla Sverige till en koloni i sina händer?

Ett sätt att få Sverige på rätt spår är ”öppna och kloka diskussioner”, påpekar Willgert.

– Och det kommer vara vårt fokus under året som kommer.

Svenskarna behöver ta tillbaka public service.

– Som idag inte alls är i allmänhetens tjänst. De arbetar för globalisterna, och det måste vi ändra på. Vi behöver ha en nationell mediekanal, som förmedlar Sveriges intressen i strid med Bonnier och Schibsted, som är globalistmaffians språkrör.

Det positiva är att globalisternas fasad håller på att rämna. Man ska inte tro att saker och ting inte går att förändra. Ett samhälle kan till slut förändras snabbt.

– Tänk på Berlinmurens fall och Sovjets kollaps. Allt fler ser igenom lögnerna, och du behöver delta i avslöjandet, säger Mikael Willgert och uppmanar tittare och läsare att bland annat stödja Swebbtv ekonomiskt.

Se hela talet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program