Globalisternas nästa bedrägeri: ”15-minutersgetton” för att ”fängsla människor”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisterna försöker nu lansera ”15-minutersstäder”. Men det är egentligen ”getton” för att kontrollera folk, hävdar EU-politikern Christine Anderson i en intervju med CHD TV.

Vad har globalisteliten planerat härnäst?

Jo. Så kallade 15-minutersstäder. Syftet påstås vara att minska klimatpåverkan. Det som invånarna är i behov av ska gå att nå genom en promenad eller cykeltur på 15 minuter.

Men enligt den tyska EU-politikern Christine Anderson är detta bara ännu en bluff. Ett sätt att kontrollera folket.

Enligt Anderson var ”covid-galenskapen” bara ”en testballong för att se hur långt de kunde gå”.

– Nästa sak vi kommer se är etableringen av så kallade 15-minutersstäder, säger hon till CHD TV.

Men detta har alltså i verkligheten ingenting att göra med att ”rädda planeten” eller att göra livet enklare för människor, påpekar hon.

– Det har ingenting att göra med detta. Absolut ingenting. Det handlar om kontroll, fortsätter Christine Anderson i CHD TV. Det handlar om att fängsla människor i deras tilldelade områden. Titta på vad de gör. De bygger dessa 15-minutersgetton. De börjar inte med att bygga skolor eller sjukhus, eller fritidsparker eller bibliotek. Nej, de börjar med att att sätta upp barrikader och installera övervakningskameror. Detta avslöjar mycket.

– De säger att det handlar om att göra mitt liv enklare. Inte för en sekund kommer jag tro på detta skitsnack.

Sedan tar hon den så kallade Neom-staden som byggs i öknen Saudiarabien som exempel. Det är en 17 mil avlång, 200 meter bred och 500 meter hög, postapokalyptisk-liknande ”smart stad” som ska använda ”förnybar energi” och hysa nio miljoner invånare. Man ska kunna nå varandra inom 20 minuter och den ska ha noll koldioxidutsläpp, enligt SVT.

– Det är ett försök att förslava och utarma varenda människa på den här planeten, säger Anderson. Stå upp och slåss emot detta. Gör det nu!

Se Christine Andersons uttalande HÄR.

Film om Neom-staden:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program