Globalisterna livrädda för altmedia – manual ska tysta kritiker: ”Skrämmande”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Internet och alternativmedia har gjort det allt svårare för globalisterna att oemotsagt kunna sprida sina ideologiska stollerier och bedrägerier. Därför har de nu tagit fram en manual för att globalt kunna styra informationsflödet och tysta sina kritiker på nätet.
– De kliar sina geniknölar för att komma på sätt att tysta kanaler som den här, säger Lars Bern i Swebbtv. Man vill inte ha oss. Man vill inte att vanliga människor ska ha en chans att komma ut i etern och kunna kommunicera med varandra och påverka varandra.

Det är i Swebbtvs senaste omvärldsanalys som Mikael Willgert och Lars Bern även diskuterar hur globalisterna ser på nätet och alternativmedia, som avslöjar vad de håller på med.

– Vi har FN emot oss, påpekar Mikael Willgert.

– Nu kommer de med en manual för hur de ska tysta de alternativa medierna.

Detta skrev Swebbtv Nyheter om förra veckan.

Men det är inte så konstigt, enligt Lars Bern. FN bildades ju på initiativ av västoligarkin, som har ett enormt inflytande över organisationen, inte minst Bill Gates, som finansierar WHO.

– FN-systemet är nerlusat av representanter för de här ekonomiska intressena. I och med att det kommer in sådana här pengar, så ska man ju ha klart för sig att de tjänstemän som sitter där får kickbacks av olika slag och blir beroende. De lojaliserar sig med de här intressena.

– Den stora oron för oligarkin idag, de härskande, är detta att internet har skapat möjligheter till ett fritt meningsutbyte som når ut till väldigt stora kretsar. De kliar sina geniknölar för att komma på sätt att tysta kanaler som den här. Man vill inte ha oss. Man vill inte att vanliga människor ska ha en chans att komma ut i etern och kunna kommunicera med varandra och påverka varandra.

USA:s president Joe Biden är bara ett ”instrument” som globalisterna använder, enligt Bern. Bakom den amerikanska presidenten är det egentligen oligarkin som bestämmer, varför Donald Trump – som inte går att kontrollera – måste stoppas till varje pris.

– Detta kommer vara en maktkamp, så vi får väl se om vi lyckas försvara vår yttrandefrihet. Men det vi ser i USA idag är ju oerhört skrämmande, där man går så långt att man åtalar den tidigare presidenten (Donald Trump) för fullständigt löjliga saker för att kunna spärra in honom och stoppa den fria yttrandefriheten, fortsätter han.

Och Lars Bern är särskilt orolig för en viss tänkbar utveckling.

– Det är väldigt skrämmande. Det är riktigt, riktigt, riktigt skrämmande. Sen har vi kineserna som hela tiden skjuter fram sina positioner. Jag är jätterädd för om oligarkin och det kinesiska kommunistpartiet hittar varandra. Då är friheten borta. Det kan man nog säga.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program