Giorgia Meloni: ”Europa och Italien behöver invandring”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Giorgia Meloni. Foto: Vox España/Public domain

”Europa och Italien behöver invandring”, påstår nu Italiens premiärminister Giorgia Meloni, rapporterar Reuters.

Italiens premiärminister Giorgia Meloni har nu ”mildrat” i sin retorik mot invandring och klargör att hon är villig att ta emot fler invandrare den legala vägen, enligt Reuters.

– Europa och Italien behöver invandring, hävdar hon.

Samtidigt säger hon sig fortfarande vilja stävja den illegala invandringen över Medelhavet. Hon ska nu ha bildat en allians med länder i området för att minska invandringen.

Enligt Reuters har antalet invandrare som tagit sig till Italien ökat kraftigt i år. Siffran är uppe i 83.000 människor jämfört med 34.000 under samma period förra året.

Giorgia Meloni ”kom till makten på ett löfte om att blockera migrantbåtar i Medelhavet”, skriver The Telegraph som också påpekar att den italienska ledaren ”mildrat sin retorik”.

I sociala medier är många besvikna på Meloni. En av dem är den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

”Jag är så besviken på Giorgia Meloni… Innan hon fick makten lyssnade jag på henne tala passionerat om att hon är stolt kristen, mamma och italienare, som står upp mot globalisterna. Hon var eldig och gav stora löften om att stoppa massinvandringen… Men än så länge har hon inte levererat alls. Från första dagen vid makten har hon inte gjort annat än att lisma för Zelensky och EU-byråkraterna. Hon installerade inte någon av de ’havsblockader’ som hon lovade under sin kampanjen. I stället åkte hon bara till Tunisien för att göra en bluffuppgörelse om invandring med Mark Rutte och Ursula von der Leyen. Allt är en fasad”, skriver Eva Vlaardingerbroek i ett inlägg på Twitter och menar att Meloni bara levererar ”tom retorik, noll resultat”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program