”Galenskap på steroider” – EU-politiker om västs hantering av Ukrainakriget

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Europa styrs av dårar som offrar Europa och sina egna länder för att försöka rädda USA:s fallande imperium. Det menar den irländska EU-politikern Clare Daly. I en intervju med The Duran varnar hon också för att dagens vänster är maktelitens krigshetsande lakejer.

Enligt EU-parlamentarikern Clare Daly kan man bara skapa fred i Europa genom att inkludera alla länder, även Ryssland. Men makteliten i EU gör i stället allt för att eskalera Ukrainakriget, säger hon i The Duran.

– De gör allt för att eskalera spänningarna. Det är det amerikanska imperiets fall som vi bevittnar här. EU är en vasallstat av USA:s imperium, trots att dess egna intressen krossas.

– Det är galenskap på steroider.

Och denna maktelit i EU består av extremt svaga politiker, hävdar hon vidare.

– Detta handlar om ofattbart svaga politiker. De har misslyckats med sitt ledarskap i sina egna länder och nu leder de dessa europeiska institutioner.

– Europaparlamentet representerar inte Europas folk. De som tar plats här är antingen pensionerade politiker eller så skickas de hit som en belöning.

Vidare menar hon att EU består av personer som svepts med i en aggressiv ”russofobi”. Detta beror bland annat på media, som hänger ut dissidenter som ”putinister” och liknande.

Samtidigt har vänstern förvandlats till de värsta krigshetsarna.

– De gröna i Tyskland är de största krigshetsarna här. Klyftan mellan det politiska etablissemanget och folket är massiv.

På Irland har ”identitetspolitik” blivit viktigare för vänstern än verkliga frågor. Vänstern har lämnat ekonomiska och sociala frågor samt antiimperialism, och lägger numera sitt krut på identitetspolitiken. Det är den som definierar dagens vänster, enligt Daly.

– Det är sinnessjukt.

– Idén att stänga ner rationell debatt råder överallt nu.

Enligt Daly hade det inte blivit något krig i Ukraina om Europa fortfarande haft starka politiker, som Tysklands tidigare förbundskansler Angela Merkel. Men riktiga politiker är ett minne blott.

– Hon satte Tysklands intressen först.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program