”Galenskap” – Bidenadministrationen främjar illegal invandring, enligt Musk

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Elon Musk. © Foto: Steve Jurvetson (CC BY 2.0)

Bidenadministrationen i USA ”underlättar” illegal invandring samtidigt som det är mycket svårt att ta sig in i landet legalt för att arbeta. Det hävdar miljardären Elon Musk. Hur kan det vara så? För det är ”vansinne”, påpekar Musk på X.

Den illegala massinvandringen till USA fortsätter. Bara under december 2023 försökte 300.000 människor ta sig över gränsen.

Elon Musk, som i september förra året personligen rapporterade om den kaosartade situationen vid den södra gränsen, hävdar nu att Bidenadministrationen främjar invandringen.

”Vid denna tidpunkt råder det ingen tvekan om att denna administration aktivt underlättar illegal invandring. Siffrorna talar för sig själva”, skriver han på X.

Samtidigt undrar Elon Musk varför det är så enkelt att ta sig in i USA illegalt, men jättesvårt att göra det legalt, för sådan invandring har han inget emot.

Vad är makteliten ute efter?

”Även om det är enkelt att ta sig in i USA illegalt, är det vansinnigt svårt för legala invandrare att flytta till USA. Detta är galenskap! Vi borde stänga ner illegal invandring och kraftigt öka den lagliga invandringen”, skriver han.

Läs också:

Biden har öppnat gränsen för MILJARDER invandrare – Musk kallar media ”NPC:er”

Inlägg:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program