Fanns ingen hotbild mot Sverige – politikerna har medvetet skapat den

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sveriges maktelit har skrämt upp svenska folket med ett krigsnarrativ och dessutom skapat en hotbild mot landet, för att kunna driva fram sådant som ett Nato-medlemskap, militäravtal med USA och pengar till vapenindustrin. Men det fanns egentligen ingen ökad hotbild mot Sverige, förklarar Roger Richthoff i Swebbtv. Den skapades – av Sveriges egna politiker – för att kunna driva igenom vissa intressen och sälja ut oss till USA:s globalister.

Sverige ska rusta upp och förbereda sig på krig med Ryssland. Men detta beror inte på att det har funnits en reell ökad hotbild mot Sverige.

Vad det handlar om är en ”gigantisk påverkanskampanj” från inre krafter i väst.

Det menar den förra riksdagsledamoten, Sverigedemokraternas tidigare försvarspolitiska talesperson och officeren Roger Richthoff i Swebbtv.

– Hur ska du få svenska folket att gå med på det här? Att inte ifrågasätta det här? Då måste man spela upp en hotbild, som inte fanns, säger Richthoff i Swebbtv.

Inte ens efter Rysslands intåg i Ukraina fanns det ett ökat hot mot Sverige.

– Det fanns ingen ökad hotbild, påpekar Richthoff och fortsätter:

– Panik i lägret. Hur ska vi då skapa det? Jo, vi eskalerar spänningarna. Hur gör man det? Vi går in med kraft och känner oss hotade. Vi beskriver Rysslands planer på att expandera västerut. Alla länder är i fara. Vi måste försvara Sverige – i Ukraina. Vi måste ha mer pengar.

Och allt syftade till att få fram just en hotbild.

– Den är självskapad. Det fanns ingen ökad hotbild!

Politikerna har alltså medvetet skapat hotbilden – även om den än så länge är ganska liten – till exempel genom vapenleveranser till Ukraina, hävdar Roger Richthoff bestämt. Och syftet skulle vara att kunna driva igenom olika saker som annars inte hade gått att få igenom. Man har velat ”skapa den här hotbilden för att kunna motivera ett närmande till USA”, säger Richthoff.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program