EU-politiker: Vaccinen ”historiens största korruptionsskandal” – doserna borde ”eldats upp direkt”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det så kallade ”vaccinet” mot covid borde ha bränts upp från början i stället för i efterhand nu när ingen ändå vill ta det. Då hade européernas liv och hälsa kunnat räddas, hävdar EU-parlamentarikern Mislav Kolakusic i Europaparlamentet. Kolakusic menar att det lär röra sig om ”den största korruptionsskandalen i EU:s historia”.

Den kroatiske EU-parlamentarikern Mislav Kolakusic är tillbaka med ny kritik mot EU:s maktelit.

Han är inte nöjd med covidvaccinen och påpekar att de nu måste förbrukas eftersom ingen vill ha dem längre. Och det är MÅNGA doser som måste slängas.

Enligt Kolakusic hade det varit bättre att elda upp doserna redan från början.

– Vi bevittnar nu uppeldningen av miljarder doser så kallat covidvaccin runt om i världen som ingen vill ha. Miljarder euro av skattepengar eldas upp, och ingen frågade medborgarna när dessa doser köptes in. Ingen frågade något, inte ens våra folkvalda representanter som valdes av medborgarna för att skydda deras hälsa och egendom. Det skulle ha varit bättre om vi omedelbart hade bränt upp allt vaccin och räddat många liv och medborgarnas hälsa.

– Kontrakteringen av köpet av 4,6 miljarder doser för 360 miljoner vuxna medborgare i EU genomfördes i totalt mörker och hemlighet. Det är fullt av dolda SMS-meddelanden, vilket indikerar vad som troligen är den största korruptionsskandalen i Europeiska unionens historia. Det handlar om ett kontrakt på 71 miljarder euro som slöts med stängda ögon mellan EU och Pfizer. Och Pfizer har, som vi alla vet, redan dömts i USA för korruption.

2009 tillkännagav USA:s justitiedepartement ”den största uppgörelsen om bedrägeri inom hälsovården i sin historia”. Pfizer betalade 2,3 miljarder dollar ”för bedräglig marknadsföring”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program