EU-politiker: Mainstream-media borde klassas som ”terroristorganisationer”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige


(Ovan äldre tal om Ukrainakriget och BlackRock.)

Covid och krig som det i Ukraina har avslöjat att etablerade mainstream-medier numera är så pass farliga spridare av lögner och hat att de måste klassas som terroristgrupper. Det säger EU-politikern Mislav Kolakušić i ett tal som han publicerat på sitt X-konto. Medierna ”leder världen in i de totalitära systemens mörka tidsålder”, säger han.

Det är den kroatiske Europaparlamentarikern Mislav Kolakušić som nu kommer med ny brutal kritik mot etablissemanget.

Han vill klassa en rad ledande mainstream-mediekanaler och andra ”medietalibaner” som terroristgrupper.

Att göra det är nödvändigt för att kunna ”återgå till normala mänskliga värderingar”, hävdar han.

Bakgrunden är, enligt Kolakušić, att media sprider sådana ”enorma” mängder desinformation och hat att de utgör en fara för världen.

– Under så kallade pandemier och framtvingade krig, producerar de enorma mängder falsk information och sprider hat mellan folk och nationer, vilket resulterar i miljontals offer över Europa och världen, säger han i EU-parlamentet.

Sedan hänvisar han till en rättsakt om påstådd mediefrihet.

– Detta är inte en lag om frihet för media. Detta är en lag om frihet att sprida hat och fake news, som leder världen in i de totalitära systemens mörka tidsålder.

I kommentarsfältet på X är många positiva till det han säger.

”Bästa jag hört på flera år. Utan propagandamedia, vilket Julian Assange också påpekade, skulle krig, scamdemics, identitetspolitik etc helt enkelt inte tolereras. Media är ansvariga för masspöbelpsykosen som gör att ’dockmästarna’ kan komma undan med det”, skriver en användare som svar på EU-politikerna klipp.

Se talet HÄR.

Mislav Kolakušić har tidigare bland annat undrat om kriget i Ukraina inleddes ”av företag på samma sätt som de initierade och hanterade pandemin” (se film överst).

Detta skulle förklara varför västmakterna inte vill få slut på kriget, menar han.

– Vi kan säga att det rysk-ukrainska kriget gör verklighet av militärindustrins ägares drömmar. Ukraina och BlackRock har kommit överens om att återuppbygga Ukraina efter kriget. BlackRock äger militärindustrin och kommer äga rekonstruktionen. Ju längre kriget pågår, och ju större förstörelsen blir, ju större blir profiten såväl under som efter kriget, sade han i februari och påpekade att varenda krona till kriget tas från vanliga skattebetalare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program