EU-politiker: Makteliten är extremister – INTE folket

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Makteliten i Europa har spårat ur och bedriver ”galna ideologiska nonsensprojekt” som flår vanliga människor som gäss och tar deras pengar. Det menar Europaparlamentarikern Christine Anderson, som hyllar de bönder som nu reser sig i länder som Tyskland.

Det är den tyska Europaparlamentarikern Christine Anderson som nu går till nytt angrepp mot makteliten i EU och Tyskland.

”Green Deal über alles” är budskapet från makthavarna, säger hon.

Men enligt Anderson handlar klimatfrågan egentligen om att ta pengar från vanliga människor.

– Glädjetårar fälldes här i kammaren när ni utlyste en klimatnödsituation och därigenom skapade ytterligare en grund för att få medborgarna att betala, betala och åter betala.

– Man kan se resultatet i Tyskland. Vår ekonomi ligger i ruiner och en våg av konkurser sveper över landet. Samtidigt flår man hundratusentals bönder, speditörer, företagare och medborgare som gäss. Medborgarna har fått nog och går äntligen ut på gatorna. Med all rätt! För så här kan det inte fortsätta!

Ett annat oroande faktum, förklarar Christine Anderson, är att politiken allt mer handlar om att inkräkta på människors grundläggande rättigheter.

– Denna statens intrång i privatlivet är inte bara oroande utan också farligt, fortsätter hon. Vi ser en politik som är riktad mot de egna medborgarna, en politik för reglering, beskattning och begränsning utan hänsyn till medborgarnas behov och rättigheter.

– Det handlar om våra rättigheter, vår frihet och vår framtid!, dundrar hon vidare. Vi måste agera tillsammans mot denna överdrivna reglering och ingrepp i våra grundläggande rättigheter. Vi måste stödja politik som sätter folkets intressen främst. Jag uppmanar er alla: Sluta lura medborgarna och få dem att betala för era galna ideologiska nonsensprojekt!

Enligt Anderson är det inte bönderna som nu demonstrerar som är extremisterna.

Tvärtom.

– Det är inte folket, inte bönderna, som är extremisterna. De riktiga extremisterna sitter på den tyska regeringsbänken. Att kritisera regeringen är inte grundlagsstridigt. Men en regering som bortser från folket och inte genomför dess vilja är grundlagsstridig!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program