EU-globalisterna rädda förlora makten – varnar för ”hat” på nätet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Ursula von der Leyen. © Foto: CC-BY-4.0: © European Union 2020 – Source: EP (CC-BY-4.0)

Europa står inför ett ”ett avgörande ögonblick”. Aldrig förr har EU varit så hotat av ”populister, nationalister och demagoger”, förklarade EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen under EPP-kongressen i Bukarest.

I juni är det EU-val. I valet väljs Europaparlamentariker, men utgången påverkar också indirekt vem som blir nästa ordförande för EU-kommissionen.

I ett tal inför EPP-gruppen tidigare i mars varnade nuvarande kommissionsordföranden Ursula von der Leyen för vad som står på spel.

Enligt von der Leyen är världen vi lever i nu farlig, bland annat på grund av Ryssland och Kina.

– Här hemma försöker Putins vänner skriva om vår historia och kapa vår framtid. De sprider hat bakom tangentbordet, sade hon i ett dramatiskt tal.

Det som nu sker är ett ”ett avgörande ögonblick”, påpekade hon vidare.

– Låt det inte finnas några tvivel om vad som står på spel i det här valet. Vårt fredliga och förenade Europa utmanas som aldrig förr av populister, nationalister och demagoger. Oavsett om det är extremhögern eller extremvänstern.

– Oavsett om det är AfD, Rassemblement National, The Confederatia eller Wasraschdene. Namnen kan vara annorlunda, men målet är detsamma! De vill trampa på våra värderingar och de vill förstöra vårt Europa. Men vi, EPP, kommer aldrig att låta det hända.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program