”En kamp för civilisationens framtid” – Musk i strid mot maktelitens censurvurm

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Elon Musk. © Foto: ZACK/MCOM (Ministério Das Comunicações) (CC BY 2.0)

Twitter-chefen Elon Musk påstår nu att Apple hotat ta bort Twitter från App Store. Men bolaget vill inte säga varför, skriver han i ett inlägg. Dessutom har Apple i stort sett slutat annonsera på Twitter. Musk förstår inte varför så många ”hatar yttrandefrihet”.
– Om yttrandefriheten går förlorad även i Amerika, är tyranni det enda som ligger framför oss, säger Musk.

De globalistiska attackerna mot Twitter fortsätter, sedan Elon Musk tagit över tjänsten.

Musk har i mångt och mycket återställt yttrandefriheten på plattformen. Bland annat har han utfärdat en allmän amnesti mot tidigare bannade konton.

Nu hävdar Elon Musk att Apple hotar ta bort Twitter från App Store. I så fall skulle iPhone-användare alltså inte kunna ladda ner appen.

”Apple har hotat dra tillbaka Twitter från App Store, men säger inte varför”, skriver han.

”Detta är en kamp för civilisationens framtid. Om yttrandefriheten går förlorad även i Amerika, är tyranni det enda som ligger framför oss”, påpekar Musk i ett annat Twitter-inlägg.

Enligt Reuters är uppgiften inte bekräftad av Apple, men vore inte otänkbar ”eftersom företaget rutinmässigt har upprätthållit sina regler och tidigare tagit bort appar som Gab och Parler”.

Och detta är ett verkligt problem eftersom Apple och Google ”kontrollerar effektivt åtkomsten till det mesta av internet via sina appbutiker”, förklarar han.

Samtidigt säger Elon Musk att Apple i stort sett slutat annonsera på Twitter.

”Hatar de yttrandefriheten i Amerika?”, undrar han.

Elon Musk berättar också att han kommer offentliggöra den information som avslöjar det ”undertryckande av yttrandefrihet” som skedde på Twitter under förra bolagsledningen.

”Filerna kommer snart att publiceras på självaste Twitter. Allmänheten förtjänar att få veta vad som verkligen hände”, säger han.

99 procent av Twitter-anställdas donationer gick inför mellanårsvalet i USA till Demokraterna, rapporterade Fox News i våras.

”Det låter ju inte partiskt alls!”, kommenterar Elon Musk sarkastiskt om det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program