Dugin: Krig väntar – mellan globalister och anti-globalister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Ett globalt inbördeskrig ”mellan globalister och deras fiender” väntar världen. Det enda som kan stoppa det är Donald Trump, hävdar nu den ryska filosofen Alexander Dugin.

Det är i en intervju med NewRulesGeopolitics som den ryska filosofen Alexander Dugin bland annat pratar om Rysslands nya roll i världen.

Rysslands president Vladimir Putin har nyligen besökt Nordkorea och Vietnam. Samtidigt har Ryssland skickat krigsfartyg till Kuba.

Vad innebär detta? Vilket är Rysslands budskap?

– Detta är budskapet: Ryssland är tillbaka, säger Alexander Dugin. Man kan tycka om det, eller klandra det, men vi är tillbaka. Vi har för alltid övergivit vår attityd om artig, pro-västerländsk, pro-liberal politik från 1990-talet.

Från och med nu kommer Ryssland slå tillbaka med all sin kapacitet.

– Vi kommer använda all vår kapacitet på en global skala. Inte bara i Asien med Nordkorea, med vår ekonomiska relation till Kina, utan även med vår relation till Indien, med den islamiska världen, med Afrika, med Latinamerika, med västerländska grupper av befolkningar som hatar globalister som vi gör, fortsätter han.

– Jag tror detta är början på ett globalt inbördeskrig. Inte nationer mot varandra, utan något helt nytt, ett inbördeskrig mellan globalister och deras fiender på en global skala.

Och detta krig kan bara undvikas om Donald Trump blir USA:s president igen.

– Den enda som kan rädda mänskligheten från detta och kontrollerad eskalering är Donald Trump, för det är den ledare i väst som vi fortfarande respekterar.

Dugin tycker också att Rysskland ska hjälpa till att ”positionera mot globalistiska eliter i väst”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program