Domen mot Bidens son en avledande manöver, enligt politiker

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vivek Ramaswamy. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Joe Bidens son Hunter Biden döms för vapenbrott. Men det egentliga syftet med domen, påstår nu den tidigare presidentkandidaten Vivek Ramaswamy i Fox News, är att legitimera domen mot Donald Trump – och avleda allmänhetens uppmärksamhet.

I veckan dömdes Joe Bidens son Hunter Biden för vapenbrott. Det är första gången som en son till en sittande amerikansk president döms för brott, enligt BBC.

Den tidigare republikanska presidentkandidaten Vivek Ramaswamy är dock inte så imponerad.

Han hävdar det finns en annan agenda bakom domen, att legitimera domen mot Donald Trump.

– Den här domen är lite av en fars, säger Ramaswamy i Fox News och påstår vidare:

– Notera tajmingen. Den kommer direkt efter Trumprättegången och domen mot Trump. Syftet med den är att i allmänhetens ögon legitimera Trumpdomen. Den är också utformad för att avleda uppmärksamheten från vad de egentligen borde gå efter familjen Biden för, som säljer ut vår utrikespolitik för att göra sin familj rik på platser som Ukraina, där Hunter Biden absolut inte borde sitta i Burismas styrelse, ett statligt anslutet energibolag som råkar vara samma land som vi nu skickar 200 miljarder dollar av amerikanska skattepengar till.

Det är en avledande manöver, menar Vivek Ramaswamy, och hävdar att Joe Biden som sittande president till och med skulle kunna benåda sin egen son.

Så här säger Joe Biden i ett uttalande:

– Jag kommer acceptera utgången av detta fall och kommer fortsätta respektera rättsprocessen eftersom Hunter överväger ett överklagande. Jill och jag kommer alltid vara där för Hunter och resten av vår familj med vår kärlek och stöd. Ingenting kommer någonsin förändra det.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program