DeSantis: Jag kommer utplåna vänsterextremism och wokeism

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Ron DeSantis. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Floridas guvernör Ron DeSantis kommer vinna hela valet och ”få det gjort” om han blir republikanernas kandidat inför presidentvalet i USA 2024. Det säger han till Fox News.

Det amerikanska presidentvalet har börjat så sakta. Inom det republikanska partiet står kampen mellan Ron DeSantis och Donald Trump.

Trumpanhängare utmålar bland annat DeSantis som en ”globalistfinansierad” kandidat som inte riktigt går att lita på.

En del undrar också varför Ron DeSantis inte låter Trump styra landet igen och först därefter kandiderar till presidentposten.

Så varför väntar han inte?

– Eftersom alla vet att om jag blir den nominerade, så kommer jag besegra Biden och sitta i två mandatperioder. Och jag kommer kunna förinta vänsterextremismen i det här landet och lämna woke-ideologin på historiens sophög, säger han i Fox.

– I Florida har jag visat att jag kan samla enorma mängder väljare som republikaner vanligtvis inte lyckas vinna, samtidigt som jag levererat den tuffaste politiken i hela landet. Det finns en anledning till att media attackerar mig mer än någon annan. De inser nog att om jag blir republikanernas kandidat så kommer jag vinna presidentvalet.

– Vi måste få det här gjort, och jag kommer få det gjort.

Se:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program