Demokratin är död – nu är det ”Big Pharma” som styr

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det finns inte mycket kvar av demokratin, om man ska tro den brittiska parlamentsledamoten Andrew Bridgen. Det har ”pandemin” och ”vaccinen” avslöjat. Det är andra intressen som numera tagit kontroll, som ”Big Pharma”.

Det var under ett vaccinseminarium i Sveriges riksdag i september som den brittiska parlamentsledamoten Andrew Bridgen målade upp en mörk bild av det demokratiska tillståndet i hans hemland.

Det är inte politikerna som styr hälsofrågor längre, utan ”Big Pharma”.

Bridgen tillhörde tidigare det konservativa partiet, men kastades ut ur partiet på grund av sin kritik mot det så kallade covidvaccinet.

– I slutet av mötet med en hög representant för partiet sade han till mig: Andrew, det finns just nu ingen politisk aptit för dina åsikter om vaccinen. Det kanske finns om 20 år och du kommer förmodligen få rätt. Men under tiden måste du ha i åtanke att du tar dig an världens mest kraftfulla egenintresse, med all den personliga risk det kommer innebära om du gör det.

Att över huvud taget få till en debatt i frågan är svårt, förklarar han, till exempel om de regeländringar som WHO försöker få igenom i de internationella hälsoföreskrifterna.

– Det är tydligt att våra demokratier inte vill diskutera dessa frågor.

Enligt Bridgen handlar det om korruption och ett ”tillfångatagande av våra tillsynsmyndigheter, läkemedels- och hälsovårdsmyndigheter”.

– Jag menar, 86 procent av finansieringen kommer från Big Pharma. Som jag sa i en debatt i vårt parlament, är det som att tjuvjägarna betalar viltvårdarna. Det är ren katastrof.

– Dessa organisationer har blivit tillfångatagna. De arbetar inte längre för allmännyttan.

Och detta gäller även de nationella parlamenten, menar han.

– Många, många, många, många parlamentariker har kommit till mig, de vet sanningen, men de vill inte säga det offentligt. De vet att skadan sker. I vårt parlament finns det 4.000 riktiga människor. Kockarna, städarna, säkerhetsvakterna, polisen. 80 procent av dem står på min sida. Det säger det till mig privat, men om de gjorde det offentligt skulle de få sparken.

Andrew Bridgen tror också att kanske 80 procent av befolkningen i Storbritannien förstår att det är något allvarligt fel på mRNA-vaccinen. Men ändå tystas sanningen ner.

Vi har inte längre en demokrati som skyddar folket, påpekar han vidare.

– Jag tror att ni själva kan dra slutsatsen om vilken pipa det är som vårt parlament dansar efter. För tillfället har vi en parodi på demokrati. World Economic Forum säger att vi kommer äga ingenting och vara glada. Jag vill skicka ett svar på detta, från världens fria människor: ni kommer äga ingen av oss och ni kommer vara väldigt olyckliga.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program