Budskapet till vänstermänniskor: Kom inte till Florida, vi gillar frihet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Floridas tidigare guvernör Rick Scott tycker att vänstermänniskor ska ”tänka två gånger” innan de reser till hans delstat. I Florida gillar man nämligen frihet, inte kommunism.

Det är Rick Scott, senator från Florida och delstatens tidigare guvernör, som skickat ett budskap till vänstermänniskor: tänk en andra gång innan ni reser till Florida.

Detta säger han i en viral film som han publicerat i sociala medier. På Twitter har hans inlägg över 25 miljoner visningar.

– Låt mig ge dig en resevarning: Om du är socialist, kommunist, någon som tror på den stora staten, så skulle jag tänka två gånger – tänk två gånger – om du funderar på att ta en semester eller flytta till Florida, säger han i klippet och fortsätter:

– Vi är den fria staten Florida. Vi tror inte på socialism. Vi känner faktiskt människor – en del människor i vår delstat har levt under det – vi känner människor som levt under socialism. Det är inget bra. Det är inte bra för någon. Så om du funderar på det, om du funderar på att komma till Florida och du är socialist eller kommunist, tänk efter två gånger.

– Vi gillar frihet, kapitalism och sådana saker.

I Florida lever många exil-kubaner, som flytt från kommunistiska Kuba.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program