Antiglobalistparti vill återställa britternas frihet – avfärdar ”klimatkrisen” som bluff

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Anti-globalismen växer som politisk fråga hos oppositionspartier. Brittiska Heritage Party, som bildades i oktober 2020, utmålar globalismen som en ödesfråga för landet. Globalisterna styr alla etablerade partier, enligt partiledaren David Kurten. Och de håller på att förvandla Storbritannien och världen till en mörk totalitär dystopi.

Tidigare var oppositionspartier i Europa fokuserade på massinvandringen. Men nu handlar det också om anti-globalism, vilket man till exempel sett i Sverige hos Alternativ för Sverige.

Ett av dessa partier idag är Heritage Party i Storbritannien, som leds av David Kurten, som tidigare var kandidat för UK Independence Party.

Under partiets årskonferens gick han till hårt angrepp mot klimatalarismen, covidvaccinen, Agenda 2030 och globalisternas andra idéer.

Det vackra Storbritannien håller på att raseras av globalisterna, anser Kurten.

– De sabbar varenda ort i detta land, säger han i sitt tal på konferensen. De använder kommunerna för att implementera alla dessa agendor. Allt ingår i samma agenda. Agenda 2030 som fullständigt kommer förvandla den värld vi lever i. Man vill skapa en helt annan värld. En värld där vi inte har någon frihet. En värld där vi har 15-minutersstäder. En värld där vi har digitala centralbankspengar, där kontanterna är borta och våra pengar kontrolleras av staten, som bestämmer när och på vad du får använda dina pengar. Har du fel socialt kreditbetyg kanske du inte får köpa något alls. Detta finns redan i Kina. Jag vill inte att detta land ska bli en vision av det kinesiska kommunistpartiet och World Economic Forum.

– Jag vill att detta land ska vara fritt, och jag vill återställa vår frihet!, dundrar han vidare.

Enligt Kurten är alla etablerade partier fångade av globalisterna.

– Vem annars ska göra det? För alla gamla partier och parlamentariker följer samma agenda.

Klimatkrisen är ett av globalisternas bedrägerier, menar han vidare.

– Jag har en bakgrund inom kemi och jag kan försäkra er att koldioxid inte är en farlig demonisk gas, säger partiledaren. Vi behöver inte vara rädda för det, och det kommer inte skada er. Vi behöver inte oroa oss för koldioxidutsläpp. Vi behöver inte döda kor för att de släpper ut metan, något de försöker göra i vissa länder och som de skulle göra även här om de kunde.

– Men jag tror att människor har börjat vakna gällande dessa agendor, och pratar om det. Medvetenheten ökar hos folk om hur fel detta är.

David Kurten lovar att riva upp tyranniska lagar och säkra britternas frihet. Bland annat kommer hans parti upphäva ”Climate Change Act” från 2008 och skrota nettonollutsläpp, eftersom ”nettonoll är en massa skitsnack!”, säger han.

Partiet vill även bland annat sluta eskalera och finansiera proxykriget mot Ryssland i Ukraina.

Lyssna på hela hans tal HÄR.

Klipp från andra tal under konferensen:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program