Antiglobalister tillbaka på Twitter – kan hota ”narrativet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Jordan Peterson är tillbaka på Twitter. Foto: Gage Skidmore

Globalisternas narrativ hotas nu när Elon Musk fortsätter släppa tillbaka populära högerpersoner som tidigare portats från Twitter.

Elon Musk har välkomnat tillbaka flera ”kontroversiella” namn på Twitter. Däribland Project Veritas, Jordan Peterson och Andrew Tate. Även Kanye West och Donald Trump är tillbaka.

Trump har dock ännu inte skrivit något. Han säger han är nöjd med sin egen sociala medie-plattform ”Truth Social”, som han skapade efter han bannats på Twitter.

Den förra Twitter-ledningen portade personer som bland annat gick emot globalisternas narrativ om världen.

Nu ropas det även på att kända läkare och forskare som kritiserat de så kallade covidvaccinen och politikernas hantering av ”pandemin” ska släppas tillbaka in på Twitter. Till exempel Robert Malone och Peter McCullough, som fortfarande är bannade från plattformen.

Men vissa på vänsterkanten är inte alls nöjda med Elon Musks nya Twitter. Och det är kanske inte så konstigt. Personerna som Musk nu släpper in igen är extremt inflytelserika.

Tillsammans kan de hota ”narrativet” som härskar.

”Donald Trump, Andrew Tate och Jordan B Peterson är alla tillbaka på Twitter. Definitivt en vinst för maskulinitet och anti-woke-narrativet”, skriver en användare på Twitter.

Ansvariga som bannade personer som psykologiprofessor Jordan Peterson ”kontrollerade narrativet” och skiftade ”informationen i en riktning”, påpekar en annan användare.

Den amerikansk-brittiska influencern och före detta professionella kickboxaren Andrew Tate, som menar att världen styrs av ”The Matrix” – en falsk berättelse som globalisterna lurar på folk genom bland annat media – säger att han är på väg till USA för att tacka Elon Musk.

Tate bannades från Twitter redan 2017 och har sedan dess haft flera andra konton som stängts av. Det har också funnits fejkade konton. Men enligt Business Insider är det konto som nu ska ha öppnats upp igen ett äkta sådant.

”Jag har bestämt mig för att flyga till den misslyckade delstaten Kalifornien, gå in på Twitters huvudkontor och berätta för Elon Mus han är en legend. På väg”, står det nu på Andrew Tate-kontot på Twitter samtidigt som en film publicerats där han röker cigarr på ett privatjet.

Jordan Peterson har tidigare bland annat tagit strid mot globalisternas försök att stoppa privat ägande av bilar, som görs under förevändningen att bilar hotar ”klimatet”.

– Keep your fucking hands of my car, har han klargjort i en intervju.

Där går gränsen för Peterson. Globalisterna ger sig på människors bilägande eftersom bilar ”står för radikal autonomi och integritet”, menar den världsberömda professorn.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program