”Amerikanska folket förtjänar svar” – vilken koppling hade makteliten till Jeffrey Epstein?

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Jeffrey Epstein. Foto: Palm Beach County Sheriff's Department/Public domain

Nu har vissa rättsdokument kopplade till pedofilmiljardären Jeffrey Epstein släppts. Ytterligare dokument kommer släppas snart. Och där finns namn. Stora namn. ”Nu darrar säkerligen en och annan höjdare”, skriver Aftonbladet.

Vad gick egentligen Jeffrey Epsteins verksamhet ut?

Det har hävdats att han var en form av spion åt Mossad, som i en ”klassisk honungsfälla-operation” skulle locka in personer, spela in deras göranden och sedan använda detta material för utpressning, uppger 7 News.

2022 släpptes en bok kallad ”One Nation Under Blackmail”.

”Den här boken utforskar specifikt hur sambandet mellan underrättelse och organiserad brottslighet direkt utvecklade den sexuella utpressningstaktiken och nätverken som senare skulle möjliggöra sexuell utpressning och andra brott av den avlidne pedofilen och sexhandlaren Jeffrey Epstein”, presenteras boken på Adlibris hemsida.

Vidare säger sig boken avslöja i vilken utsträckning Epsteins verksamhet var statssponsrad genom att undersöka hans kopplingar till underrättelsetjänster.

Det slående är att många globalister, bankirer, politiker och andra mycket framstående personer på något sätt kan kopplas till Epstein.

Frågan är bara vilken koppling respektive högdjur hade till honom.

– Det amerikanska folket har många frågor. Dessa toppledare, var de eller var de inte involverade i vad Epstein sysslade med, när det gäller trafficking, att värva prostituerade och minderåriga flickor, säger Monica Crowley, tidigare biträdande minister i det amerikanska finansdepartementet, i Fox News. Så kanske det inte alls var. Epstein hade en del legitima affärer. Han hade åtminstone tre plan, varav två användes för legitima affärsändamål. En av dem hade en säng och har blivit känd som ”Lolita Express”. Så jag tror att vi måste vara försiktiga med att måla varje namn som kan associeras med Jeffrey Epstein med samma pensel. Men samtidigt förtjänar det amerikanska folket svar, och de förtjänar transparens.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program