”Allt media sagt om kriget är lögn – Ukraina förstörs och dess folk slaktas”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Så gott som allt som mainstream-media sagt om kriget mellan Ukraina och Ryssland är en lögn. Det hävdar Tucker Carlson i ett nytt avsnitt av sitt program, där han intervjuat Douglas Macgregor. I realiteten är kriget en fullständig katastrof. Väst försöker dock desperat förlänga kriget, eftersom en erkänd förlust mot Ryssland kan skifta hela världsordningen. Men hur ska kriget kunna fortsätta, när Ukraina har slut på soldater?

Medias narrativ om Ukrainakriget är i stort sett helt en lögn. Det säger Tucker Carlsion i samband med att han intervjuar den amerikanska arméöversten och militäranalytikern Douglas Macgregor, som hela tiden gått emot medias rapportering.

– I stort sett allt som NBC News och New York Times har berättat om kriget i Ukraina är en lögn. ”Den ryska armén är inkompetent”, hävdar de. ”Ukraina är en demokrati.” ”Vladimir Putin är Hitler och han försöker ta över världen.” ”Tack och lov vinner ukrainarna.”

– Inget av det är sant, säger Tucker Carlson och fortsätter:

– Varenda påstående är falskt. Särskilt det sista. Den ukrainska armén vinner inte. I själva verket förlorar den svårt. Ukraina håller på att förstöras. Dess befolkning slaktas i ojämna strider med en tekniskt överlägsen fiende, eller blir utspridda i miljoner över resten av världen som flyktingar. Ukraina håller på att få slut på soldater.

Utan soldater kan kriget inte fortsätta, oavsett västvärldens försök att förlänga det så länge som möjligt med eviga leveranser av vapen och miljarder i ekonomiskt ”stöd”.

– När det händer uppstår oundvikligen frågan vem som kommer ersätta dem? Om ukrainarna inte kan besegra Putin, vem ska då göra det? Svaret är naturligtvis vi. Amerikanska trupper kommer bekämpa den ryska armén i Östeuropa. Det är det mest troligta. Och antagandet är att vi kommer vinna. Men kommer vi att vinna? Förmodligen inte, säger tidigare arméöverste Douglas Macgregor, en dekorerad stridsveteran som gav råd till försvarsministern under den förra administrationen. USA, säger Macgregor, står på randen av ett katastrofalt krig som mycket enkelt kan förstöra oss. Få amerikaner verkar förstå det, men det borde de.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program