Åkesson: ”Det är inte vi som förstört Sverige”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Poltikerveckan Almedalen (CC BY-SA 2.0)

Socialdemokraterna försöker vilseleda svenska folket och skifta fokus från att man ”svikit svenska folket” och förstört Sverige. Det sade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson under en debatt i riksdagen i onsdags.

Socialdemokraterna fortsätter tjata om Sverigedemokraternas påstådda ”trollfabrik”.

Men enligt SD-ledaren Jimmie Åkesson är det hans parti som är utsatt för en ”påverkansoperation” och felaktiga påståenden.

– Socialdemokraterna har ju genom den påverkansoperation som satts igång, i TV4 inte minst, fått den här valrörelsen, åtminstone inledningen av den, precis dit de vill, sade han under en partiledardebatt i riksdagen. De slipper prata om sitt enorma svek mot Sverige och mot svenska intressen – mot svenska folket, nere i Bryssel. I Bryssel strider de för fortsatt stor invandring trots att de här hemma i Sverige påstår att de alltid har varit för en stram invandring och ska vara det även fortsättningsvis. Man försämrar för svenskt skogsbruk. Man röstar för att tvinga helt vanliga villaägare att tvångsrenovera sina hus för hundratusentals kronor. Och så vidare, och så vidare.

– Det där vill alltså inte Magdalena Andersson och hennes socialdemokrater prata om, och nu slipper de det. Nu får de prata om nånting annat i stället. Och jag förstår att man inte vill prata om det. Jag hade skämts ögonen ur mig om jag hade varit Magdalena Andersson och svikit svenska folket på det sätt som man gör i Bryssel.

Enligt Jimmie Åkesson kommer sommarens EU-parlamentsval handla om huruvida Europa ska fortsätta med den politik Socialdemokraterna och andra av dess likar bedriver i Bryssel, eller om det äntligen ska ske en förändring.

– Sverigedemokraterna har ingenting att skämmas för, och definitivt inte utifrån hur vi agerar i Bryssel. Det är inte vi som har förstört Sverige. Det är inte vi som har förstört det här landet genom massinvandring, allmän kravlöshet, gullande med grovt kriminella – det är primärt Socialdemokraterna som har gjort det, hävdade Åkesson.

Lyssna på hans uttalande HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program