Advokaten: Trump måste förstå att Pfizer ljög för honom

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Massvaccinationen mot covid-19 var ett enormt bedrägeri byggt på lögner och utgör ”det största massbrottet” i USA:s historia. Det säger juristen Robert Barnes i en intervju med Infowars. Och det är dags för Donald Trump att begripa detta.

Det är den amerikanska advokaten Robert Barnes som nu går till brutal attack mot Pfizer och dess så kallade covidvaccin.

– Pfizer ljög och människor dog på grund av dessa lögner, säger han i Infowars.

Enligt Barnes kommer utgången i det så kallade Brook Jackson-fallet, vars stämningsansökan bland annat hävdar att Pfizer och Ventavia avsiktligt undanhöll viktig information som ifrågasätter säkerheten och effekten av deras vaccin, ha stor betydelse.

Jackson jobbade för Pfizer-entreprenören Ventavia och hade som ansvar att övervaka genomförandet av bolagets fas 3-covidvaccinstudie på flera platser, skriver hon på sin hemsida.

Då ”snubblade hon in i en total katastrof”, säger Robert Barnes.

”Det jag dokumenterade och rapporterade till min tidigare arbetsgivare och till Pfizer under en internrevision var farligt och bröt mot federal lag. Jag kände att jag hade ett ansvar att se till att deltagarna var skyddade och att de bedrägliga data som samlades in i studien inte användes i någon säkerhets- och effektanalys. Den 25 september 2020 pratade jag med en person på FDA och inom några timmar fick jag sparken. Det ögonblicket ledde mig till dit jag är idag: en visselblåsare som kämpar för att hålla dem ansvariga för bedrägerierna jag bevittnade som nu har påverkat hundratals miljoner liv i USA, såväl som runt om i världen”, skriver Brook Jackson.

Det som pågick var helt enkelt ett bedrägeri, hävdas det.

– De sa att de skulle leverera ett säkert och effektivt vaccin för att förebygga covid-19, säger Robert Barnes i Infowars. Orden att förebygga covid-19 står ett halvdussin gånger i kontraktet. Men vad levererade de? De levererade något som inte var säkert utan särdeles och utomordentligt farligt. Det är inte effektivt, vilket hela världen vet.

Det testades inte heller för smittspridning, påpekar han.

– Det hindrade inte infektion eller smittspridning.

– Vi vet nu att det inte är ett vaccin, det är en genterapi.

Och det var Trumpadministrationen som skrev på kontraktet, där det enligt Barnes stod upprepade gånger att Pfizer skulle ta fram ett förebyggande verktyg mot covid.

– Det är där som president Trump, om han värderar Brook Jackson-fallet, fullt ut borde förstå att Pfizer ljög för honom, och att det är dags för honom att inse detta. Pfizer ljög för honom och det amerikanska folket. Han borde säga: ”De ska hållas ansvariga för lögnerna som de berättade”.

– För detta är det största massbrottet från något företag i USA:s historia. Pfizer får El Chapo (mexikansk knarkkung) att framstå som en knarklangare i ett gatuhörn. Ingen mexikansk knarkkartell hade någonsin kunnat föreställa sig att ha en så skadlig och destruktiv effekt som Pfizer har haft, påstår Robert Barnes. Det är därför de är så desperata. De har inga argument baserade på kontraktet. De har inga argument baserade på fakta eller lag. Deras enda argument var: snälla domare, låt inte fallet fortsätta, eftersom FDA, försvarsdepartementet och Bidenadministrationen fortfarande står på vår sida.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program