Europa styrs av en ”liten elit” – som straffar folkets vilja

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Europa bygger inte längre på folkets vilja, utan kontrollers av en ”liten elit” som straffar de länder som går emot globalisternas agenda. Det förklarar den tidigare riksdagsledamoten Roger Richthoff för Swebbtv Nyheter.

I veckan rapporterade DN att Sveriges regering vill stoppa EU-pengar till Ungern.

– Inga pengar ska gå till ett land som inte lever upp till unionens grundläggande krav på en rättsstat, säger Sveriges nya EU-minister Jessica Rosencrantz (M) i DN.

Man ska alltså straffa Ungern, som länge gått emot globalistelitens agenda.

– Man ser hur EU, som är en överstatlig globalistansluten organisation gärna vill styra länderna, vill styra folket i länderna. Folket får inte rösta på den ledare de vill ha, säger den tidigare SD-politikern Roger Richthoff till Swebbtv Nyheter.

– Följer han sen det program som han gått till val på, då straffar EU det landet med antingen jättehöga böter om han inte vill ta emot invandrare – det ska inte det ungerska folket bestämma om. Det har ju EU bestämt. En miljon per år till Europa. Och de ska fördelas.

Enligt Richthoff styrs Europa inte längre av folken, utan av en ”elit”.

– Hela det här systemet med EU har ju utvecklats till en överstatlighet, där en liten elit sitter och straffar länder som följer folkets vilja.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program