18.000 underskrifter för att stoppa WHO

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Skärmdump exitwho.se

Exitwho.se, som vill att Sverige lämnar globalistorganisartionen WHO, växer sig allt större. Och på söndag demonstrerar man i Stockholm.

Uppropet Exitwho.se, som Swebbtv Nyheter rapporterat om tidigare, har nu lyckats komma upp i över 18.000 svenska underskrifter.

På bara drygt en månad har man alltså ökat med drygt 8.000 namn.

”Hej vad det går undan! Nu är vi uppe i 18 000 underskrifter – och det finns säkert 18 000 till där ute (minst) som inte ens känner till initiativet exitwho.se!”, skriver partiet MOD, en av initiativtagarna, på X.

Nu på söndag klockan 15 arrangerar uppropet en demonstration i Stockholm.

Gruppen varnar för att WHO:s planerade pandemilag och globala hälsoreglemente hotar nationernas demokrati och självständighet.

”Vi står idag på en historisk skiljeväg. Världshälsoorganisationen, WHO, som en gång bildades för att främja global hälsa, står inför genomgripande förändringar som kan komma att påverka inte bara Sverige, utan hela världens framtid som suveräna nationer… Förändringarna i WHO:s författning hotar att inskränka de mänskliga rättigheterna som vi har kämpat för, riskerar att påtvinga oss mediciner vi inte samtyckt till och begränsa vår yttrandefrihet. Det är inte bara en fråga om hälsa längre. Det är en fråga om demokrati, om frihet, om vad vi är som nation”, skriver man på sin hemsida.

Besök: https://exitwho.se/

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program