MIKAEL WILLGERT:
Är klanerna Socialdemokraternas Hizbollah? Blir Sverige som Libanon?

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det var länge sedan det Socialdemokratiska partiet var ett arbetarparti. För att behålla makten förstärker partiet alliansen med muslimska organisationer. Dess nya bas är i allt högre grad muslimska migranter vars inflytande över partiet växer. Det blir en win-win-situation för muslimska grupper som vill få makt och inflytande utan att bygga upp ett eget parti.

Det fortsatta inflödet av muslimska migranter kan användas av de kriminella klanerna och gängen. De kommer också in i Socialdemokraterna som för partiet närmare islam.

Vissa kommuner har redan ett stort muslimskt inflytande från länder i Mellanöstern som finansierar moskéer och annan verksamhet. Detta fångas upp och stöds av socialdemokratiska politiker.

Libanon släppte fram muslimsk militär organisation

För 100 år sedan var Libanon ett land med kristen majoritet. Den muslimska befolkningen är idag i majoritet. Parallellt med islamiseringen växte terrororganisationen Hezbollah fram som har en politisk och en militär gren med kopplingar till Iran. Hezbollah har kommit att infiltrera och kontrollera stora delar av det civila samhället i Libanon, inklusive regering, medier och sociala verksamheter. Den militära organisationen besitter ett våldskapital utom samhällets kontroll och civilsamhället har blivit dess gisslan.

En liknande utveckling i Sverige skulle kunna vara intressant för ett alltmer islamiserat Socialdemokratiskt parti i Sverige. Partiet kan släppa fram och i det fördolda samarbeta med kriminella nätverk som bildar beväpnade grupperingar utanför samhällets kontroll. Socialdemokraterna kan inom relativt kort tid etablera en organisation tillsammans med klanerna och gängen, som utgör en ointaglig och delvis dold maktfaktor i svensk politik.

Vad har Socialdemokraterna för nytta av en militär gren?

Att genom våld stoppa politiska motståndare är inte främmande för Socialdemokraterna som under många år har använt sig av AFA. Men detta har blivit problematiskt för Socialdemokraterna eftersom den politiska kopplingen är så tydlig. Genom att verka genom fristående kriminella gäng som agerar i det fördolda ökar tillgången på våldskapital och därmed makt. Påtryckningarna måste inte heller ske genom direkt våld utan det kan räcka med vetskapen, för att avskräcka.

Det finns en tydlig koppling mellan kriminella gäng och islam, något som bekräftas av Säpo som menar att Iran använder kriminella gäng för att angripa mål i Sverige. Den iranske dissidenten Nima Sarvestani berättade i SVT Rapport den 10 oktober att Iran ger uppdrag åt kriminella i Sverige att angripa iranska regimkritiker. Enligt Sarvestani är det en fördel för Iran med användningen av kriminella gäng istället för egna agenter. Därigenom finns inte någon direkt koppling till Iran.

Agerar Socialdemokraterna genom kriminella klaner och gäng?

Socialdemokraternas utfästelser om att stoppa våldsutvecklingen har varit tomma ord. Trots Magdalena Anderssons uttalanden om att ”vända varje sten” och att ”knäcka gängen” går utvecklingen i rakt motsatt riktning. Gängmedlemmar har använts, med S-ledningens godkännande, för att manövrera ut politiker i Botkyrka som har försökt stoppa gängens affärer. Nyligen har gängmedlemmar också anlitats för att sälja Socialdemokraternas lotter.

Intern kritik mot islamiseringen tystas. Ett exempel är när Ann-Sofie ”Soffan” Hermansson, etablerad socialdemokratisk politiker och ordförande i Göteborgs kommunstyrelse, sparkades ut när hon ifrågasatte islamisters agerande i partiet.

Den sittande S-ledningen i Botkyrka röstades bort under kuppartade former. Dessa händelser utgör exempel på islamiseringen av Socialdemokraterna och närmandet till muslimska klaner och gäng. Partiet får tillgång till muslimska röster och ett våldskapital som inte står under samhällets kontroll.

Socialdemokraterna har en lång historik av samarbete med muslimska organisationer

Socialdemokraternas avtal med muslimska organisationer etablerades redan på 90-talet. I avtalet åtog sig Socialdemokraterna att få in muslimer på valbara platser i riksdag, regioner och kommuner. I utbyte har Socialdemokraterna fått muslimska röster.

Vi talade om detta redan för fem år sedan i Lördagsintervju 36 och sedan dess har islamiseringen av Socialdemokraterna fortsatt.

Snart en miljon analfabeter

Sverige har snart en miljon analfabeter som inte kan få en anställning på ett normalt arbete. För många blir det ett alternativ att söka sig till kriminella gäng eller att stödja kriminaliteten i sin egen klan, samt att låta sina barn rekryteras in i kriminell verksamhet. Det kan förklara skjutningar som genomförs av 13-åringar, där arvodet sannolikt går till klanen.

Genom importen av analfabeter etablerar politikerna en drivbänk för kriminella klaner och gäng. De flesta migranter som kommer till Sverige är från muslimska länder, vilket underlättar rekryteringen till muslimska kriminella gäng.

Gängkriminella behöver avskiljas från Sverige

Om Tidöpartierna på allvar vill hindra framväxandet av ett socialdemokratiskt Hezbollah krävs ett kraftfullt agerande. I februari 2024 beräknade polisen att Sverige har 62 000 personer som är gängkriminella eller har kopplingar till dessa. De behöver omedelbart avskiljas från sina rättigheter i Sverige vilket innebär: Indraget medborgarskap/uppehållstillstånd, indragna sociala förmåner och indragen rösträtt.

De som avskiljs får själva besluta var de sedan vill emigrera. De som inte har fötts i Sverige har kommit hit på egen hand och kan därmed också lämna Sverige för att söka sig en framtid där det passar. Det kan bli återvandring eller andra alternativ som de själva hittar. Det är inte Sveriges ansvar att besluta vart de ska ta vägen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program