Varningen: Klimatskräcken leder till diktatur

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Klimatalarmisterna kan leda oss till ett totalitärt samhälle likt Kambodja eller Sovjetunionen med ”40 år av elände innan hela systemet till slut kollapsar”. Det hävdar professor William Happer i en intervju med The New American.

Det är i en intervju med The New American som William Happer, professor emeritus i fysik vid Princeton University, varnar för införandet av koldioxidskatter.

Koldioxid är egentligen bra för jorden, enligt Happer.

– Koldioxid är faktiskt bra för världen, så folk borde uppmuntras att skapa mer av det, säger William Happer i The New American.

Bakom klimatlarmet, förklarar han vidare, står ”samma ondska och fanatism som plågat människan” sedan mänsklighetens början. Det handlar bland annat om opportunister som försöker skrämma upp människor och suga ut så mycket pengar som möjligt. Man vill införa ”idiotiska energilösningar som gör alla fattigare och ger mindre tillförlitlig energi”, säger han.

Så hur kommer samhället se ut om klimatalarmisterna lyckas?

– Det kommer bli som andra totalitära system som spårat ur, säger William Happer. Förhoppningsvis kommer det inte vara lika illa som Kambodja, det skulle kunna bli. Men det kan lätt bli som Sovjetunionen, med 40 år av elände innan hela systemet till slut kollapsar. Vi får se. Hoppas det finns tillräckligt många människor med sunt förnuft i världen. Detta är ett särskilt uppdrag för utvecklade länder, för det är där problemet är som värst. Låt oss hoppas att de har förnuftet att kasta ut rackarna innan de gör för mycket skada.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program