Därför vill globalisterna förstöra USA

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

De principer som USA bygger på är mycket starka – samtidigt som de helt går emot globalisternas vision för världen. Det är därför eliterna, globalisterna, försöker förstöra landet, hävdar journalisten Alex Newman i Glenn Becks podcast.

Ameria håller på att förstöras som land, menar kritiker. Hur kan det ha blivit så?

Enligt journalisten Alex Newman är globalisterna särskilt ute efter USA, eftersom landet bygger på principer som helt går emot deras agenda.

”Eliterna” hatar USA.

– Inte bara för att det är en nationalstat, utan på grund av principerna det grundats på. Det är vad de verkligen inte tål, säger han till Glenn Beck.

– Ja, de vill underminera nationalstaten och övergå till regionala regeringar, som EU. Man de hatar Amerika särskilt eftersom dess principer inte är kompatibla med deras vision för världen. Principerna som våra grundlagsfäder förankrade i självständighetsförklaring.

Som att Gud gav människan rättigheter, jämlikhet, rätten till liv, rätten att äga osv.

– De tål inte dessa principer. Så de måste förstöra inte bara nationen Amerika – inte bara det fysiska området och folket – utan de måste misskreditera idéerna som det bygger på. Och jag tror att vi är på väg in i den fasen, hävdar Alex Newman.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program